Ανακαινίσεις Σπιτιών

Διακόσμηση Σπιτιού

Το τελευταίο στάδιο μίας ανακαίνισης είναι η διακόσμηση του σπιτιού.

Είναι δύσκολη η απόφαση να κατασταλάξετε στο στυλ διακόσμησης που σας ταιριάζει και θέλετε να προσαρμόσετε στην κατοικία σας.
Παρακάτω σας αναλύουμε τα είδη διακόσμησης ώστε να βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και θα αναδείξει το προσωπικό σας γούστο.

Μίνιμαλ: Συνιστάται αν προτιμάτε τα λίγα και καλά. Είναι το στυλ που χαρακτηρίζεται από απλή διακόσμηση και προκαλεί μία ομοιομορφία χωρίς καμία υπερβολή

Μοντέρνο: είναι το στυλ που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και επιλέγεται σε μεγάλο βαθμό αντιπροσωπεύει τις λιτές γραμμές και τα μονόχρωμα ουδέτερα χρώματα όπως (γκρι, καφέ μαύρο λευκό) σε συνδυασμό τις περισσότερες φορές με κάποιες μικρές πινελιές χρώματος.

Vintage: Συνδυάζει ταυτόχρονα μοντέρνο και κλασσικό. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με κλασσικά έπιπλα και μοντέρνα χρώματα στους τοίχους.

Ρετρό: Έχει τάση στην κλασσικές γραμμές . Κυριαρχείται από διαχρονικά έπιπλα σε συνδυασμό όμως με έντονα χρώματα. Επιλέγεται από άτομα που θέλουν να ζουν σε μία άλλη εποχή και προτιμούν το παλιό και διαχρονικό.

Έθνικ: Έχει στοιχεία άλλων πολιτισμών. Εξαρτάται από την χώρα που θα επιλέξετε π.χ. ινδιάνων ή Αφρικανών, η κάθε φυλή. Εχει δικά της χαρακτηριστικά σε έντονα χρώματα και σχήματα, όπως των Ελλήνων είναι το μπλε και το άσπρο χρώμα.

Βιομηχανικό: Προτιμάται από άτομα που θέλουν να διαμορφώσουν το σπίτι τους σε στυλ εργοστασίου. Τα βασικά στοιχεία είναι οι επιφάνειες τσιμέντου, ξύλου και μετάλλου. Χρησιμοποιούνται μεγάλες διαστάσεις επίπλων ώστε να μας δίνει το αποτέλεσμα εργασιακής μονάδας με χρώματα κυριαρχίας μαύρο, γκρι και αποχρώσεις ξύλου.

Μπαρόκ: Αποτελείται από έπιπλα που θυμίζουν εποχή παλατιού. Οι μεγάλοι πολυέλαιοι, τα έντονα χρώματα στα έπιπλα και οι αποχρώσεις του μωβ, κόκκινου, μαύρου και χρυσού είναι τα στοιχεία που δημιουργούν το στυλ μπαρόκ και παράγουν μία έντονη εικόνα διακόσμησής στο σπίτι σας.

Ρουστίκ: Οι μοντέρνες πινελιές σε συνδυασμό με ξύλο, παράγουν ένα σύγχρονο αποτέλεσμα στο σπίτι σας αφού το ξύλο αποτελεί διαχρονικό υλικό.
Όλοι επιθυμούμε ένα σπίτι με τη διακόσμηση και τις ανέσεις που ταιριάζουν στην αισθητική μας.

Κοινοποίηση