Η κατασκευαστική εταιρεία Alfa Constructions ειδικεύεται στην ανακαίνιση, επισκευή, διαμόρφωση, κατασκευή σπιτιού και  επαγγελματικού χώρου.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ανακαίνιση σπιτιού-Κατοικίας

Έχουμε προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας σε προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Κουζίνα

Διαλέξτε μέσα από μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής, σχεδίων και χρωμάτων!

Περισσότερα
Μπάνιο

Βελτιώστε τόσο την καθημερινότητά σας όσο και την αξία του ακινήτου σας.!

Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ALFA CONSTRUCTIONS

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

H Alfa Constructions αποδεικνύει καθημερινά την ικανότητά της στον σχεδιασμό, στην μελέτη και στην εκτέλεση του κάθε έργου που αναλαμβάνει.

ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Γνωρίζουμε πως να συνδυάσουμε την υψηλή ποιότητα με τη προσιτή τιμή. Εξοικονομούμε σε όφελος του ιδιοκτήτη δαπάνη χρόνου και χρήματος.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Σε κάθε έργο παρέχεται εγγύηση εργασιών. Αυτό που θα αποκομίσετε από την συνεργασία μας, είναι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

Η Alfa Constructions χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά για κάθε στάδιο εργασιών.

ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ

Ο ιδιοκτήτης, έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει εξ αρχής το κόστος των εργασιών και την ποιότητα υλικών καθώς και τον χρόνο αποπεράτωσης του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Δημιουργούμε ποιοτικούς, λειτουργικούς και φιλόξενους χώρους που εκφράζουν τόσο εσάς όσο και τους επισκέπτες σας.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Το σπίτι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πάντα θα πρέπει  να επιστρέφουμε σ’ αυτό   και να μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ευχαρίστησης και ξεκούρασης. Για τον λόγο αυτό συχνά νιώθουμε την ανάγκη να το επισκευάσουμε ώστε να ανανεώσουμε τόσο το ίδιο το σπίτι όσο και την διάθεση μας.

Τις περισσότερες φορές η απόφαση για ανακαίνιση είναι δύσκολη, πολλώ μάλλον εάν είναι ολική, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για διαμέρισμα  ή μονοκατοικία γιατί συνήθως την συνδυάζουμε με τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα που θα απαιτηθούν. Ωστόσο, η αντίληψη αυτή είναι πλέον λανθασμένη με την προυπόθεση όμως, ότι θα ακολουθήσουμε την σωστή σειρά εργασιών για την επισκευή του.

Υπάρχουν βασικές πρακτικές συμβουλές και διαδικασίες που εάν ακολουθήσουμε  πιστά η νέα εικόνα του σπιτιού σας, θα υλοποιηθεί ευκολότερα.

Μπορεί να έχετε μια αρκετά καλή άποψη για το τί ακριβώς θέλετε να πετύχετε με την νέα διαμόρφωση  των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων, ωστόσο η εμπειρία μιας τεχνικής εταιρείας  είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει τις ιδέες σας συμπληρώνοντας με τις προτάσεις της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιθανόν κάποια πράγματα που σκέφτεστε να μην είναι λειτουργικά και στο τέλος να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένα τεχνικό γραφείο με εμπειρία  θα σας συμβουλέψει και θα σας προστατέψει από το να κάνετε κάτι το οποίο αργότερα θα μετανιώσετε. 

Κάντε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και καθορίστε πού επιθυμείτε να διαθέσετε τα περισσότερα χρήματα και που τα λιγότερα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210 59 137 27 ή 6978 081 139 και σίγουρα η εμπειρία μας θα σας φανεί πολύτιμη για την ανανέωση του ακινήτου σας στις πιο προσιτές τιμές.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κάναμε ανακαίνιση στη Καλλιθέα και ο τρόπο αντιμετώπισης ήταν εξαιρετικός!! Από τιμή και ποιότητα και συνεργασία άψογη!! Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.Παρελαβαν προς ανακαίνιση ένα παλιό σπίτι μονοκατοικία στην Αθήνα χτισμένο το 1950
με τσιμεντολιθους και σε άθλια κατάσταση
που από την υγρασία οι τοίχοι τριβοντουσαν.
Τα υδραυλικά είχαν διαρροή και η ηλεκτρική εγκατάσταση απαρχαιωμένη.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαινησης δεν το πίστευα είχε μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο σπίτι.
Υπέροχοι επαγγελματίες και συνεπείς.

VASILIOS PALOUMBIS

Η Alfa constructions είναι μια πραγματικά αξιόπιστη εταιρεία. Επαγγελματισμος και ως προς την ποιότητα της δουλειάς τους αλλά και ως προς τον χρόνο παράδωσης του έργου. Έντιμες συναλλαγές, ικανοποιητικές τιμές.
Επίσης οι άνθρωποι της εταιρείας είναι πάντοτε ευγενικοί και πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία και να σε συμβουλεύσουν σωστά όσον αφορά την αισθητική του χώρου.
Χάρηκα πραγματικά την εξαιρετική συνεργασία μου μαζί τους και ευχαρίστως θα ξανά συνεργαζόμουν.

ΜΑΝΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

Επέλεξα την εταιρεία Alfa Constructions αφού έλαβα προσφορές από άλλες τρεις εταιρείες. Η συνεργασία με την εταιρεία, για την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματος μου στο Νέο Ηράκλειο, ήταν άψογη. Ο κύριος Χρήστος και η κυρία Δήμητρα γνωρίζουν καλά την δουλεία τους και τους εμπιστευτήκαμε για την ανακαίνιση. Το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και η ποιότητα των εργασιών είναι πολύ ικανοποιητική.

MIKELA FOTIOU

Ανέθεσα την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματός μου στους Αμπελοκήπους στην εταιρεία Alfa Constructions μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η εμπειρία για την συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Παρόλο που ζω στην επαρχία και δεν υπήρχε σχεδόν καμία επίβλεψη από μέρους μου, η συχνή επικοινωνία και η αποστολή φωτογραφιών. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και το έργο ολοκληρώθηκε μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί.
Συγχαίρω την Κυρία Δήμητρα και τον κύριο Χρήστο για την ανταπόκρισή τους και την ευγένειά τους. Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ το συνεργείο τους που δούλεψε μεθοδικά και μου παρέδωσε ένα ολοκαίνουριο διαμέρισμα.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΘΩΜΟΥ

Αξιόλογη εταιρεία. Θεωρώ ότι ήμουν τυχερός στην επιλογή για την ανακαίνιση του σπιτιού μου.Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Ακολουθήθηκε κατά γράμμα οτι είχαμε συμφωνήσει σε χρόνο, κόστος και λεπτομέρεια.

ΣΟΡΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Την Alfa Constructions σας την συστήνω ανεπιφύλακτα από προσωπική μου εμπειρία.
Ενθουσιάστηκα με τον συνδυασμό της επαγγελματικής τους εμπειρίας, με την χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών την ανταγωνιστική τιμή και την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης.
Τους ευχαριστώ πολύ.

ΤΕΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Εταιρεία με φιλικό, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.Εντυπωσιάστηκα που αντιμετώπιζαν την κάθε εργασία ανακαίνισης με ιδιαίτερη προσοχή και μου παρείχαν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η συνεργασία μας με την Alfa Constructions προέκυψε από την ανάγκη ανακαίνισης των εξωτερικών χώρων/κήπου της ισογείου κατοικίας μου και εν μέρει (αρχικά) των εσωτερικών.
Τελικά κατέληξε σε ολική ανακαίνιση/ανακατασκευή μια και η προσφορά ήταν συμφέρουσα και με την εξέλιξη των εργασιών κατάλαβα ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο. Αυτό γιατί οι συνεργάτες της Alfa constructions έδειξαν υποδειγματικό επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Αυτό όμως που έκανε πραγματικά την διαφορά σε σχέση με άλλες αντίστοιχες συνεργασίες μου στο παρελθόν είναι ότι οι μηχανικοί και επί κεφαλής των κατασκευών έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο, σε βαθμό που ζούσαν και οι ίδιοι μαζί μας την ευχαρίστηση της ολοκλήρωσης κάθε φάσης του έργου. Οι εναλλακτικές και οι προτάσεις που μας έδιναν σε κάθε κομμάτι της κατασκευής καθώς και η ποιότητα των υλικών συνέτειναν στο τελικό αποτέλεσμα.
Πραγματικά τους ευχαριστούμε.

VASILIS ARHONTOULIS

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

    Scroll Up