Menu

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε οποιαδήποτε υπηρεσία στα πλαίσια της ανακαινισης και της κατασκευης του σπιτιου, του καταστηματος ή του ξενοδοχειου σας.

Οι βασικότερες υπηρεσίες ανακαινισης / κατασκευης σπιτιων περιλαμβάνουν:

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εσωτερικοί, Εξωτερικοί
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Σχεδιασμός και Κατασκευή
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Αλουμινίου, Συνθετικά
ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ξύλινες κατασκευές, κουφώματα, ντουλάπες, πόρτες, πέργκολες κλπ
ΔΑΠΕΔΑ

ΔΑΠΕΔΑ

Ξύλινα Δάπεδα, Laminate, Πλακάκια

Εργα Ολικης Ανακαινισης Σπιτιου

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ALFA CONSTRUCTIONS

H Alfa Constructions απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς και αρχιτέκτονες με πολύχρονη εμπειρία στην μελέτη, επίβλεψη, ανακαίνιση και κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

Δείτε Περισσότερα

Προσφορες – Πακετα Ανακαινισης

Έπειτα από 30 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της ανακαίνισης, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι καμμία από τις εκατοντάδες ολοκληρωμένες ανακαινίσεις μας δεν ήταν ίδια με καμμία άλλη. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές προτιμήσεις. Ωστόσο, παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά ενδεικτικά πακέτα που περιλαμβάνουν τις σημαντικότερες εργασίες κατά την ανακαίνιση

Δείτε Περισσότερα

Χρησιμες Συμβουλες Ανακαινισης: Τα τελευταια αρθρα ανακαινισεων του blog μας

Τι λενε για εμας και τις ανακαινισεις μας οι πελατες μας

 • ΣΟΡΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

  Αξιόλογη εταιρεία. Θεωρώ ότι ήμουν τυχερός στην επιλογή για την ανακαίνιση του σπιτιού μου.Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Ακολουθήθηκε κατά γράμμα οτι είχαμε συμφωνήσει σε χρόνο, κόστος και λεπτομέρεια.

 • ΤΕΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

  Την Alfa Constructions σας την συστήνω ανεπιφύλακτα από προσωπική μου εμπειρία. Ενθουσιάστηκα με τον συνδυασμό της επαγγελματικής τους εμπειρίας, με την χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών την ανταγωνιστική τιμή και την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης. Τους ευχαριστώ πολύ.

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

  Εταιρεία με φιλικό, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.Εντυπωσιάστηκα που αντιμετώπιζαν την κάθε εργασία ανακαίνισης με ιδιαίτερη προσοχή και μου παρείχαν συμβουλευτικές υπηρεσιες για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Εκδηλωση Ενδιαφεροντος για Ανακαινιση

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον προς ανακαίνιση χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας για την ανακαίνιση του σπιτιού, του καταστήματος ή του ξενοδοχείου σας! Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!Μερικοι απο τους συνεργατες μας στις ανακαινισεις

Alfa Constructions – Ανακαίνιση χωρίς κόπο και περιττά έξοδα

Το σπίτι μας είναι κομμάτι της ζωής μας. Πάντα το να επιστρέφουμε στο σπίτι μας, μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ευχαρίστησης και ξεκούρασης. Για τον λόγο αυτό συχνά νιώθουμε την ανάγκη να το ανακαινίσουμε ώστε να ανανεώσουμε τόσο το ίδιο το σπίτι όσο και την διάθεση μας. Τις περισσότερες φορές η απόφαση για την ανακαίνιση του σπιτιού, του διαμερίσματος ή της μονοκατοικίας μας είναι δύσκολη γιατί συνήθως τη συνδιάζουμε με τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα που θα απαιτηθούν. Ωστόσο, η αντίληψη αυτή είναι πλέον λανθασμένη με την προυπόθεση ότι οι διαδικασίες για την ανακαίνιση που θα ακολουθήσουμε είναι οι σωστές. Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για κάθε κομμάτι της ανακαίνισης ώστε να την προσαρμόσετε στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Εμείς στην Alfa Constructions πιστεύουμε ότι η συνεργασία με τους σωστούς επαγγελματίες είναι το σημαντικότερο βήμα ώστε η ανακαίνιση του χώρου σας να μην σας κοστίσει ούτε σε κόπο ούτε σε χρήματα. Υπάρχουν βασικές πρακτικές συμβουλές και διαδικασίες που αν ακολουθηθούν πιστά η ανακαίνιση του σπιτιού σας θα γίνει πολύ ευκολότερα. Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή των σωστών συνεργατών. Μπορεί να έχετε μια αρκετά καλή εικόνα για το τί ακριβώς θέλετε να πετύχετε με την ανακαίνιση, ωστόσο η εμπειρία των επαγγελματιών είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει τις ιδέες με τον καλύτερο τρόπο. Πιθανόν κάποια από τα πράγματα που σκέφτεστε να μην είναι λειτουργικά και στο τέλος να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένας σωστός συνεργάτης με εμπειρία στις ανακαινίσεις θα σας συμβουλέυσει και θα σας προστατέψει από το να κάνετε κάτι το οποίο αργότερα θα μετανιώσετε. Καθορίστε το budget της ανακαίνισής σας από την αρχή. Κάντε προσεκτικά τον προυπολογισμό σας και καθορίστε πού επιθυμείτε να διαθέσετε τα περισσότερα χρήματα και που τα λιγότερα. Για να γίνει η διαδικασία της ανακαίνισης όσο το δυνατόν λιγότερο κουραστική ξεκινήστε να ανακαινίζετε ένα δωμάτιο κάθε φορά ώστε το “ξεβόλεμα” να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. Συνήθως είναι καλή ιδέα να ξεκινάμε με την ανακαίνιση του μπάνιου ώστε να τελειώσει πρώτο και γρήγορα καθώς είναι ίσως το σημαντικότερο δωμάτιο του σπιτιου. Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες συμβουλές και λεπτομέρειες τις οποίες θα ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης. Στην Alfa Constructions έχουμε πολυετή εμπειρία και έχουμε φέρει εις πέρας με επιτυχία εκατοντάδες ανακαινίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας, η εμπειρία μας θα σας φανεί πολύτιμη.