ALFA CONSTRUCTIONS

            Ανακαίνιση σπιτιού              

         Αναβαθμίζουμε τον τρόπο ζωή σας!        

ALFA CONSTRUCTIONS

             Κατασκευή σπιτιού              

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες στα πλαίσια της ανακαίνισης και της κατασκευής σπιτιού 

previous arrow
next arrow
Slider

ALFA CONSTRUCTIONS

Ανακαίνιση σπιτιού

Αναβαθμίζουμε τον τρόπο ζωή σας!

ALFA CONSTRUCTIONS

Κατασκευή σπιτιού

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες στα πλαίσια
της ανακαίνισης και της κατασκευής σπιτιού

previous arrow
next arrow
Slider

Η κατασκευαστική εταιρεία Alfa Constructions εξειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού, επισκευή, αποπεράτωση και κατασκευή κατοικίας.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ανακαίνιση σπιτιού & κατοικιών

Έχουμε προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας σε προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Κουζίνα

Διαλέξτε μέσα από μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής, σχεδίων και χρωμάτων!

Περισσότερα
Μπάνιο

Βελτιώστε τόσο την καθημερινότητά σας όσο και την αξία του ακινήτου σας.!

Περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ

Διαμεσολάβηση στεγαστικού δανείου με όλα τα πιστοληπτικά ιδρύματα (τράπεζες) για αγορά, αποπεράτωση ή ανακαίνιση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ALFA CONSTRUCTIONS

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

H Alfa Constructions αποδεικνύει καθημερινά την ικανότητά της στον σχεδιασμό, στην μελέτη και στην εκτέλεση του κάθε έργου που αναλαμβάνει.

ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Γνωρίζουμε πως να συνδυάσουμε την υψηλή ποιότητα με τη προσιτή τιμή. Εξοικονομούμε σε όφελος του ιδιοκτήτη δαπάνη χρόνου και χρήματος.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Σε κάθε έργο παρέχεται εγγύηση εργασιών. Αυτό που θα αποκομίσετε από την συνεργασία μας, είναι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

Η Alfa Constructions χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά για κάθε στάδιο εργασιών.

ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ

Ο ιδιοκτήτης, έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει εξ αρχής το κόστος των εργασιών και την ποιότητα υλικών καθώς και τον χρόνο αποπεράτωσης του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Δημιουργούμε ποιοτικούς, λειτουργικούς και φιλόξενους χώρους που εκφράζουν τόσο εσάς όσο και τους επισκέπτες σας.

ΕΡΓΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Το σπίτι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πάντα θα πρέπει  να επιστρέφουμε σ’ αυτό   και να μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ευχαρίστησης και ξεκούρασης. Για τον λόγο αυτό συχνά νιώθουμε την ανάγκη να το επισκευάσουμε ώστε να ανανεώσουμε τόσο το ίδιο το σπίτι όσο και την διάθεση μας.

Τις περισσότερες φορές η απόφαση για ανακαίνιση είναι δύσκολη, πολλώ μάλλον εάν είναι ολική, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για διαμέρισμα  ή μονοκατοικία γιατί συνήθως την συνδυάζουμε με τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα που θα απαιτηθούν. Ωστόσο, η αντίληψη αυτή είναι πλέον λανθασμένη με την προυπόθεση όμως, ότι θα ακολουθήσουμε την σωστή σειρά εργασιών για την επισκευή του.

Υπάρχουν βασικές πρακτικές συμβουλές και διαδικασίες που εάν ακολουθήσουμε  πιστά η νέα εικόνα του σπιτιού σας, θα υλοποιηθεί ευκολότερα.

Μπορεί να έχετε μια αρκετά καλή άποψη για το τί ακριβώς θέλετε να πετύχετε με την νέα διαμόρφωση  των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων, ωστόσο η εμπειρία μιας τεχνικής εταιρείας  είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει τις ιδέες σας συμπληρώνοντας με τις προτάσεις της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιθανόν κάποια πράγματα που σκέφτεστε να μην είναι λειτουργικά και στο τέλος να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένα τεχνικό γραφείο με εμπειρία  θα σας συμβουλέψει και θα σας προστατέψει από το να κάνετε κάτι το οποίο αργότερα θα μετανιώσετε. 

Κάντε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και καθορίστε πού επιθυμείτε να διαθέσετε τα περισσότερα χρήματα και που τα λιγότερα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210 59 137 27 ή 6978 081 139 και σίγουρα η εμπειρία μας θα σας φανεί πολύτιμη για την ανανέωση του ακινήτου σας στις πιο προσιτές τιμές.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία που θα μπορούσατε να βρείτε! Προσωπικά ανέλαβαν την ανακαίνιση ενός πολύ παλιού και με πολλά προβλήματα ρετιρέ που είχα στο κέντρο της Αθήνας και κυριολεκτικά το μεταμόρφωσαν σε ένα άρτιο σύγχρονο πολυτελές διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις! Με άψογο επαγγελματισμό άλλα και με πολύ ανθρώπινη φιλική και ευγενική προσέγγιση κατάφεραν να επιλύσουν τα άπειρα θέματα του συγκεκριμένου έργου με τον πιο σωστό τρόπο και πάντα με γνώμονα και τις δίκες μου προτιμήσεις και ιδιοτροπίες που δεν ήταν και λίγες! Θέλω να ευχαριστήσω την κα. Δήμητρα για την φανταστική της δουλειά, την αμέριστη στήριξη, την εργατικότητα, την άμεση ανταπόκριση, τις σωστές συμβουλές, τον κ. Χρήστο για την εμπειρία, την πλήρη γνώση του αντικείμενου του, την μεθοδικότητα του και τέλος τον Αστρητ για την τόσο προσεκτική και μελετημένη τέλεια τεχνική του κατάρτιση! Χάρηκα πραγματικά που σας γνώρισα!

teeth.gr Οδοντιατρείο

Πολύ καλή εργασία σε πολύ καλή σχέση αξίας προϊόντος – τιμή αγοράς (value for money). Εστίαση στις λεπτομέρειες, διαρκώς προτεινόμενες λύσεις και επί της ουσίας προσέγγιση στο total quality management στο πεδίο της απασχόλησής τους. Εξαιρετική τεχνική αρτιότητα στις εργασίας και σύνδεση με τον προγραμματισμό. Κυρίως όμως και προσωπική επαφή και ανθρωποκεντρική προσέγγιση των έργων (καθορισμός με βάση και τις ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον για τους πελάτες και όχι απλά τι ζητάνε και τι προσφέρει η εταιρεία, ανάλυση δε αυτών των δεδομένων και διαμόρφωση των προτεινόμενων λύσεων μέσω διαλογικής συζήτησης ή διαφορετικά μία διαδικασία με στοιχεία human approach to job design για την κατοικία). Εξαιρετικοί λοιπόν άνθρωποι εκτός από επαγγελματίες, ο δε εργοδηγός τους πάντα διαθέσιμος εξυπηρετικός εν ολίγοις απίστευτος. Κατόπιν των ανωτέρω παρέλκει οποιαδήποτε απάντηση στον αν θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους ή αν θα τους προτείνω σε φίλους (ήδη το έχω κάνει).

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ

Αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε την κατοικία μας και έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε διαδικτυακά για την κατάλληλη εταιρεία.
Καταλήξαμε στην Alfa Constructions και φυσικά δεν το μετανιώσαμε!
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε με το παραπάνω!
Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική τόσο με τη διεύθυνση όσο και με το προσωπικό.
Η εμπειρία τους φαίνεται στη συνέπεια τους και στο γεγονός ότι μπορούν να σου προτείνουν λύση σε κάθε απρόοπτο που μπορεί να προκύψει.
Τέλος, δε θα μπορούσα να μην αναφέρω το ότι είχαμε να κάνουμε πάνω από όλα με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που καταλάβαιναν τα άγχη μας και τις ανησυχίες μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ

Κάναμε ανακαίνιση στη Καλλιθέα και ο τρόπο αντιμετώπισης ήταν εξαιρετικός!! Από τιμή και ποιότητα και συνεργασία άψογη!! Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.Παρελαβαν προς ανακαίνιση ένα παλιό σπίτι μονοκατοικία στην Αθήνα χτισμένο το 1950
με τσιμεντολιθους και σε άθλια κατάσταση
που από την υγρασία οι τοίχοι τριβοντουσαν.
Τα υδραυλικά είχαν διαρροή και η ηλεκτρική εγκατάσταση απαρχαιωμένη.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαινησης δεν το πίστευα είχε μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο σπίτι.
Υπέροχοι επαγγελματίες και συνεπείς.

VASILIOS PALOUMBIS

Η Alfa constructions είναι μια πραγματικά αξιόπιστη εταιρεία. Επαγγελματισμος και ως προς την ποιότητα της δουλειάς τους αλλά και ως προς τον χρόνο παράδωσης του έργου. Έντιμες συναλλαγές, ικανοποιητικές τιμές.
Επίσης οι άνθρωποι της εταιρείας είναι πάντοτε ευγενικοί και πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία και να σε συμβουλεύσουν σωστά όσον αφορά την αισθητική του χώρου.
Χάρηκα πραγματικά την εξαιρετική συνεργασία μου μαζί τους και ευχαρίστως θα ξανά συνεργαζόμουν.

ΜΑΝΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

Επέλεξα την εταιρεία Alfa Constructions αφού έλαβα προσφορές από άλλες τρεις εταιρείες. Η συνεργασία με την εταιρεία, για την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματος μου στο Νέο Ηράκλειο, ήταν άψογη. Ο κύριος Χρήστος και η κυρία Δήμητρα γνωρίζουν καλά την δουλεία τους και τους εμπιστευτήκαμε για την ανακαίνιση. Το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και η ποιότητα των εργασιών είναι πολύ ικανοποιητική.

MIKELA FOTIOU

Ανέθεσα την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματός μου στους Αμπελοκήπους στην εταιρεία Alfa Constructions μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η εμπειρία για την συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Παρόλο που ζω στην επαρχία και δεν υπήρχε σχεδόν καμία επίβλεψη από μέρους μου, η συχνή επικοινωνία και η αποστολή φωτογραφιών. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και το έργο ολοκληρώθηκε μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί.
Συγχαίρω την Κυρία Δήμητρα και τον κύριο Χρήστο για την ανταπόκρισή τους και την ευγένειά τους. Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ το συνεργείο τους που δούλεψε μεθοδικά και μου παρέδωσε ένα ολοκαίνουριο διαμέρισμα.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΘΩΜΟΥ

Αξιόλογη εταιρεία. Θεωρώ ότι ήμουν τυχερός στην επιλογή για την ανακαίνιση του σπιτιού μου.Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Ακολουθήθηκε κατά γράμμα οτι είχαμε συμφωνήσει σε χρόνο, κόστος και λεπτομέρεια.

ΣΟΡΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Την Alfa Constructions σας την συστήνω ανεπιφύλακτα από προσωπική μου εμπειρία.
Ενθουσιάστηκα με τον συνδυασμό της επαγγελματικής τους εμπειρίας, με την χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών την ανταγωνιστική τιμή και την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης.
Τους ευχαριστώ πολύ.

ΤΕΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Εταιρεία με φιλικό, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.Εντυπωσιάστηκα που αντιμετώπιζαν την κάθε εργασία ανακαίνισης με ιδιαίτερη προσοχή και μου παρείχαν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η συνεργασία μας με την Alfa Constructions προέκυψε από την ανάγκη ανακαίνισης των εξωτερικών χώρων/κήπου της ισογείου κατοικίας μου και εν μέρει (αρχικά) των εσωτερικών.
Τελικά κατέληξε σε ολική ανακαίνιση/ανακατασκευή μια και η προσφορά ήταν συμφέρουσα και με την εξέλιξη των εργασιών κατάλαβα ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο. Αυτό γιατί οι συνεργάτες της Alfa constructions έδειξαν υποδειγματικό επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Αυτό όμως που έκανε πραγματικά την διαφορά σε σχέση με άλλες αντίστοιχες συνεργασίες μου στο παρελθόν είναι ότι οι μηχανικοί και επί κεφαλής των κατασκευών έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο, σε βαθμό που ζούσαν και οι ίδιοι μαζί μας την ευχαρίστηση της ολοκλήρωσης κάθε φάσης του έργου. Οι εναλλακτικές και οι προτάσεις που μας έδιναν σε κάθε κομμάτι της κατασκευής καθώς και η ποιότητα των υλικών συνέτειναν στο τελικό αποτέλεσμα.
Πραγματικά τους ευχαριστούμε.

VASILIS ARHONTOULIS

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου