ανακαινιση-καταστηματος

Ανακαίνιση και επανεκκίνηση… στα κέρδη σας!

 

5 λόγοι για να προχωρήσετε στην ανακαίνιση της επιχείρησής σας!

Γιατί να ανακαινίσετε το κατάστημά, το γραφείο, το μαγαζί σας εν μέσω κρίσης; Μα ακριβώς γι? αυτό!

  • Ο ανταγωνισμός οξύνεται σε εποχή κρίσης και μια επιχείρηση που προχωρά σε ανακαίνιση του χώρου της ουσιαστικά ξαναμπαίνει δυναμικά στην αγορά

  • Δείχνει ότι δεν έχει βαλτώσει, αλλά κινείται επαγγελματικά.

  • Αντιδρά στο γενικότερο κλίμα κατήφειας και βαλτώματος που επικρατεί και δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας και της επιτυχίας, κάτι που πραγματικά έχουν ανάγκη οι πελάτες.

  • Μια καλή ανακαίνιση λειτουργεί σαν διαφήμιση: η επιχείρηση «υπενθυμίζει» την παρουσία της στους πελάτες και αποδεικνύει έμπρακτα ότι νοιάζεται γι? αυτούς και για την ποιότητα υπηρεσιών που τους παρέχει.

  • Πετυχαίνει ανανέωση του χώρου της ώστε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις αισθητικής και λειτουργικότητας και να ανανεώσει το πελατολόγιο της με άτομα νεαρής ηλικίας.

Τι να προσέξετε για να μην έχετε προβλήματα:

Προϋπολογισμός: Καθορισμός εξαρχής του συνολικού ποσού που μπορείτε να διαθέσετε για την ανακαινιση του καταστήματός σας, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Σωστός προγραμματισμός: Μια λογική ανησυχία καταστηματαρχών που θέλουν να προχωρήσουν σε ανακαίνιση είναι το διάστημα που θα μείνει κλειστή η επιχείρησή τους. Γι? αυτό είναι σημαντική η επιλογή του κατάλληλου χρόνου, για παράδειγμα τις ημέρες αργίας του Πάσχα και το αμέσως επόμενο διάστημα, που η κίνηση στην αγορά είναι μειωμένη.

Κατάλληλα υλικά: το κλειδί στην επιλογή των υλικών είναι η ισορροπία ποιότητας ? κόστους, να μην θυσιάσετε την ποιότητα λόγω του κόστους αλλά και να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για όλα τα παραπάνω και να αποφύγετε τα απρόοπτα, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η εταιρεία στην οποία θα εμπιστευτείτε την ανακαίνισή του καταστήματός σας.

Ανακαινίστε το γραφείο, το κατάστημα, την επιχείρησή σας χωρίς άγχος!

Η Alfa Constructions με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς εγγυάται: την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, του αρχικού προϋπολογισμού, καθώς και την ποιότητα των υλικών.

Κοινοποίηση