ανακαινιση-καταστηματος

Επανεκκίνηση… στα κέρδη σας!

5 λόγοι για να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου!

Γιατί να αναδιαμορφώσετε το κατάστημα, το γραφείο, το μαγαζί σας εν μέσω κρίσης; Μα ακριβώς γι? αυτό!

  • Ο ανταγωνισμός οξύνεται σε εποχή κρίσης και μια επιχείρηση που προχωρά σε επισκευή του χώρου της, ουσιαστικά ξαναμπαίνει δυναμικά στην αγορά.

  • Δείχνει ότι δεν έχει βαλτώσει, αλλά κινείται επαγγελματικά.

  • Αντιδρά στο γενικότερο κλίμα κατήφειας και βαλτώματος που επικρατεί και δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας και της επιτυχίας, κάτι που πραγματικά έχουν ανάγκη οι πελάτες.

  • Λειτουργεί σαν διαφήμιση: η επιχείρηση «υπενθυμίζει» την παρουσία της στους πελάτες και αποδεικνύει έμπρακτα ότι νοιάζεται για αυτούς και για την ποιότητα υπηρεσιών που τους παρέχει.

  • Πετυχαίνει ανανέωση του χώρου της ώστε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις αισθητικής και λειτουργικότητας και να ανανεώσει το πελατολόγιο της με άτομα νεαρής ηλικίας.

Τι να προσέξετε για να μην έχετε προβλήματα:

Προϋπολογισμός: Καθορισμός εξαρχής του συνολικού ποσού που μπορείτε να διαθέσετε, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Σωστός προγραμματισμός: Μια λογική ανησυχία καταστηματαρχών που θέλουν να προχωρήσουν σε ανακατασκευή είναι το διάστημα που θα μείνει κλειστή η επιχείρησή τους. Για αυτό είναι σημαντική η επιλογή του κατάλληλου χρόνου, για παράδειγμα τις ημέρες αργίας του Πάσχα και το αμέσως επόμενο διάστημα, που η κίνηση στην αγορά είναι μειωμένη.

Κατάλληλα υλικά: το κλειδί στην επιλογή των υλικών είναι η ισορροπία ποιότητας – κόστους, να μην θυσιάσετε την ποιότητα λόγω του κόστους αλλά και να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για όλα τα παραπάνω και να αποφύγετε τα απρόοπτα, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η εταιρεία την οποία θα εμπιστευτείτε.

 

Κοινοποίηση