Ανακαινιση Κουζινας

Ανακαίνιση – Κατασκευή Κουζίνας

Είτε αναζητούμε ιδέες για την ανακαίνιση του σπιτιού και της κουζίνας μας είτε όχι, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά διαμέσου διαφημίσεων, περιοδικών, ιστοσελίδων κ.λπ. από εντυπωσιακά έπιπλα κουζίνας είτε μοντέρνων, είτε κλασσικών σχεδίων που μας δημιουργούν ενθουσιασμό.

Την στιγμή της κατασκευής ή της ανακαίνισης της κουζίνας μας όμως, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι πραγματικά ο σχεδιασμός της και η επιλογή των χρωμάτων, των υλικών κ.λπ. είναι ξεκάθαρα υποκειμενική υπόθεση. Η τελική επιλογή πρέπει να βασίζεται πάντα στις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας που θα χρησιμοποιεί το χώρο. Οι ανάγκες διαφοροποιούνται από διάφορα στοιχεία που συλλέγουμε από τους χρήστες. Μερικά από αυτά είναι : αριθμός χρηστών, ηλικία χρηστών, χωροθέτηση κουζίνας κ.ά.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΑΣ

Η έμπνευσή μας προέρχεται από την επιθυμία μας και την αδιάκοπη αποστολή μας να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στο μέγιστο βαθμό.

Δημιουργούμε μοναδικά, ζεστά και όμορφα περιβάλλοντα με τελικό σκοπό να δούμε να αντανακλούν σ? αυτά και οι αισθητικές προσωπικές σας ευαισθησίες.

Με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό, και μετά από συνεχή ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ σχεδιαστή και πελάτη, καταλήγουμε στην ρεαλιστική απεικόνιση της κουζίνας.

Η επιτυχία για εμάς επέρχεται εφόσον :

α. ο χώρος της κουζίνας είναι ένα μέρος διαμορφωμένο έτσι που συμμετάσχει με ηρεμία στην απόλαυση της οικογενειακής ή της εκάστοτε συνάντησης

β. είναι ένα περιβάλλον που εκτός του ότι είναι ευπαρουσίαστο, προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις χρήσης των μελών της οικογένειας

γ. είναι ένας χώρος με λειτουργικές λύσεις, κομψός και άνετος

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά αντανακλώνται σε οικονομική αξία απολύτως ισορροπημένη, με προσιτές λύσεις για όλους και με ιδιαίτερη αντιπροσωπευτική σχέση μεταξύ των τριών βασικών στοιχείων : χρήμα ? υπηρεσία ? εικόνα.

Σας προσκαλούμε να δείτε μερικά από τα έργα μας όπου θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από κουζίνες που έχουμε ανακαινίσει!

Κοινοποίηση