Ανακαίνιση Μπάνιου – Διαδικασία και έξυπνες λύσεις

ανακαινιση-μπανιου

Ξεκινώντας με την σκέψη της ανακαίνισης του μπάνιου μας, είτε γιατί οι σωληνώσεις μας παρήκμασαν, είτε γιατί τα υδραυλικά στοιχεία (βρύσες , καζανάκια, νιπτήρες κλ.) παρουσιάζουν διαρροή,
είτε γιατί το περιορισμένων διαστάσεων μπάνιο μας,  μας οδήγησαν στο ανάγκα και θεοί πείθονται.

Η πλειονότητα των σπιτιών, συνήθως έχει ένα λουτρό μικρών διαστάσεων και είθισται μια ελληνική οικογένεια ν’ απαρτίζεται από 3-4 μέλη, το κάθε ένα από αυτά με τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες.

Οι νέοι άνθρωποι θα ήθελαν ένα μεγάλο καθρέπτη. Οι νοικοκυρές θα ήθελαν τον χώρο για ένα πλυντήριο και χώρο για την αποθήκευση χρηστικών πραγμάτων του λουτρού. Τώρα για τους ενήλικες άρρενες αυτοί πιστεύουμε ότι θα ήθελαν την ησυχία τους.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το πρώτο σημαντικό πράγμα που συναγάγουμε εκ των προαναφερόμενων, είναι η αναφορά και η ζήτηση μεγαλύτερου χώρου.

Η ανακαίνιση του μπάνιου μας τώρα έχει έναν σκοπό. Την εξοικονόμηση του χώρου του λουτρού μας για την εξυπηρέτηση των μελών της οικογένειας μας. Που μόνο εσείς γνωρίζετε.

Ξεκινάμε λοιπόν αφαιρετικά και μετά προσθετικά.

Αφαιρούμε την παλαιά μεγάλη μπανιέρα και την αντικαθιστούμε με μια ντουζιέρα – καμπίνα και δίπλα μπορούμε να τοποθετήσουμε το πλυντήριο μας, την λεκάνη μας, κλειστό / ανοικτό ντουλάπι αποθήκευσης , το έπιπλο του μπάνιο μας κ.α. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Δεύτερη λύση η ντουζιέρα μας να γίνει χτιστή (δημιουργώντας ένα διακοσμητικό τοίχο) ο οποίος θα εξυπηρετεί την δυνατότητα της παράλληλης επισκεψιμότητας πλέον του ενός ατόμου.
Οι επιλογές είναι πολλές.

Σημαντικό βήμα λοιπόν πριν το < λίθοι και πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα >
ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ – ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ.

Κάνοντας την ανακαινιση του μπανιου σας, αφενός το πρώτο που μεταβάλλεται  είναι το επίπεδο άνεσης του σπιτιού και αφετέρου αυξάνεται την ενδεχόμενη μεταπωλητική του αξία.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Κοινοποίηση