Ανακαινιση Μπανιου

Ανακαίνιση Μπάνιου – Συμβουλές και ιδέες

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Σ αυτό το κείμενο θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μερικές χρηστικές συμβουλές για μια επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου.

  1. Η μισή επιτυχία μιας προσπάθειας επιβραβεύεται μέσα από την σωστή προετοιμασία. Αποσαφηνίστε τους λόγους που σας οδηγούν στην ανακαίνιση του μπάνιου σας.
  1. Μετρήστε τους τέσσερις τοίχους του λουτρού σας και αποτυπώστε τους με απλό τρόπο σε ένα κομμάτι λευκό χαρτί. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους της ανακαίνισης συνήθως, είναι η αναδιάταξη του χώρου μας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ανακαινιση-μπανιου

  1. Η λεκάνη με το καζανάκι θα ήταν καλό να μην ήταν το πρώτο πράγμα που θα αντίκριζε κανείς ανοίγοντας την πόρτα του λουτρού. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι πολλές φορές ξεχνούμε την πόρτα του λουτρού ανοιχτή κατά την διάρκεια της ημέρας.

Θα ήταν προτιμητέο η λεκάνη με το καζανάκι να τοποθετείται στην άλλη πλευρά του λουτρού μας από εκείνη που εκτίθεται σε κοινή θέα. Εάν αυτό είναι ανέφικτο, τοποθετήστε την μετά το έπιπλο του μπάνιου. Τέλος εάν θέλετε την ενδεχόμενη πέραν του ενός ατόμου επίσκεψη, θα ήταν καλό η δημιουργία ενός τοίχου από τσιμεντοσανίδα ή ytong για τον διαχωρισμό της ντουζιέρας με την λεκάνη, ή εναλλακτικά οι πόρτες της καμπίνας να είναι σεριγραφάτες ή από τζάμι αμμοβολής.

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ανακαινιση-μπανιου

  1. Χρήσιμο επίσης θα ήταν να κάνουμε χρήση κάθε σπιθαμής που θα εξυπηρετούσε την εξοικονόμηση του χώρου μας. Τοποθετείστε το έπιπλο του μπάνιου σας, ή ακόμα την λεκάνη με το καζανάκι σε μια γωνία του λουτρού. Ειδικά εάν έχετε πολύ μικρό λουτρό.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ανακαινιση-μπανιου

  1. Αντικαταστήστε την μπανιέρα σας με μια ντουζιέρα με καμπίνα. Αντικαθιστώντας την μπανιέρα μας κερδίζουμε πρωτίστως τον χώρο του πλυντηρίου ή την δημιουργία ενός αποθηκευτικού χώρου (ντουλαπιού). Σημαντικό οι πόρτες της καμπίνας να είναι συρόμενες και με τζάμι αμμοβολής ή σεριγραφάτο, όχι ανοιγόμενες.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ανακαινιση-μπανιου

Κοινοποίηση