Γιατί δεν θα βρείτε πακέτα ανακαινίσεων στην Alfa Constructions.

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε είναι γιατί δεν υπάρχουν πακέτα ανακαινίσεων στο site μας και ακόμα και όταν μας ζητούνται αρνούμαστε να κοστολογήσουμε μία ανακαίνιση ως “πακέτο”.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και του τεράστιου ανταγωνισμού στο χώρο των κατασκευών, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τα “πακέτα ανακαίνισης” ως τρόπο να προσελκύσουν νέους πελάτες που αναζητούν μία εταιρεία ανακαινίσεων με κύριο γνώμονα το κόστος.

Είναι όμως έτσι; Έπειτα από 30 χρόνια λειτουργίας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι καμμία από τις εκατοντάδες ολοκληρωμένες ανακαινίσεις μας δεν ήταν ίδια με καμμία άλλη. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές προτιμήσεις.

Όταν για παράδειγμα ένα πακέτο ανακαίνισης αναφέρει ότι περιλαμβάνει δάπεδα laminate είναι προφανές ότι όλα τα δάπεδα laminate (ακόμα και του ίδιου πάχους) δεν έχουν το ίδιο κόστος. Εάν διαλέξετε κάτι πιο ακριβό τότε το κόστος θα ανέβει, ενώ φυσικά αν διαλέξετε κάτι φθηνότερο το κόστος θα παραμείνει σταθερό. Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πακέτα ανακαίνισης που περιλαμβάνουν υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Αν καλέσετε έναν τεχνικό για να επισκευάσει την υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σας θα χρειαστεί πολλές πληροφορίες για να μπορέσει να υπολογίσει με ακρίβεια το κόστος: Το μήκος των σωληνώσεων, το είδος των υλικών, τις επιμέρους ανάγκες σας, τις ιδιομορφίες του χώρου και πολλά άλλα. Όλα αυτά βέβαια δεν τα λαμβάνει υπόψιν του ένα “πακέτο” οπότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι είτε οι εργασίες δεν θα είναι αυτές που πρέπει είτε ότι το τελικό κόστος θα είναι διαφορετικό από αυτό μας υποσχέθηκε η εταιρεία.

Η φιλοσοφία μας στην Alfa Constructions είναι εντελώς διαφορετική. Εξετάζουμε κάθε ανακαίνιση ξεχωριστά. Συναντιόμαστε με τον ιδιοκτήτη, μαθαίνουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του, κάνουμε αυτοψία του χώρου και μόνο τότε είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε το ακριβές κόστος της ανακαίνισης. Μάλιστα όσον αφορά τις τιμές μας, λόγω της πολύχρονης παρουσίας και των συνεργασιών μας με επαγγελματίες του χώρου μπορούμε να εγγυηθούμε ότι προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

Αντί λοιπόν να ψάχνετε γενικά και αφηρημένα πακέτα ανακαίνισης, ελάτε στην Alfa Constructions να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο μόνο για το δικό σας σπίτι, διαμέρισμα ή κατάστημα.

Κοινοποίηση