Ανακαινισεις Alfa Constructions

Γιατί να επιλέξετε την Alfa Constructions

Η εταιρεία μας αποτελεί την καλύτερη λύση για όλες τις ανάγκες κατασκευής, ανακαίνισης και διακόσμησης του σπιτιού σας.

1. Μόρφωση και εμπειρία. Το γραφείο μας αποδεικνύει καθημερινά την ικανότητά του στον σχεδιασμό, στην μελέτη και επίλυση τεχνικών προβλημάτων, στο συντονισμό των διαφόρων τεχνικών εργασιών και στην εκτέλεση και επίβλεψη των έργων μέχρι την αποπεράτωσή τους.

2. Επαγγελματικό προσανατολισμό, το αποτέλεσμα του οποίου είναι η άνετη και αποδοτική χρησιμοποίηση του χώρου, ώστε να ικανοποιεί της ανάγκες του πελάτη χωρίς να θυσιάζεται η εμφάνιση και η λειτουργικότητα.

3. Τεχνικές συμβουλές είναι μια σημαντική προσφορά υπηρεσιών του γραφείου μας. Είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με ποιότητα και κατασκευή. Μόνο η εμφάνιση δεν είναι αρκετή για να πείσει ως προς την καταλληλότητα. Λαμβάνονται υπόψη όλοι οι παράγοντες προτού γίνει μία σύσταση στον πελάτη.

4. Έργα σε προκαθορισμένο κόστος, προϋπολογίζονται με επαγγελματική ακρίβεια.

Το γραφείο μας εκπονεί πλήρη προϋπολογισμό εκ των προτέρων. Έτσι οι λεπτομέρειες σχεδιασμού και τα υλικά μπορούν να επιβεβαιωθούν πριν από κάθε αγορά. Ο πελάτης που μας αναθέτει το έργο του, έχει τη δυνατότητα να μάθει εκ των προτέρων το κόστος των εργασιών και των υλικών. Με δεδομένο προϋπολογισμό καλύπτει πλήρη και ανάλογη εγκατάσταση.

5. Κέρδος χρόνου και χρήματος. Το γραφείο μας γνωρίζει πώς να διαλέγει εκτιμώντας ποιότητα και είδος. Η γνώση αυτή είναι σε όφελος του πελάτη, από την απώλεια χρόνου που θα έχει με έρευνες. Του εξοικονομεί δαπάνη γιατί γνωρίζει και αποδεικνύει ότι η ποιότητα δεν είναι πάντοτε ακριβή. Περιορίζει εν ολίγης την αδέξια τεχνική που είναι συχνά δαπανηρή στον ανειδίκευτο.

6. Σημαντικός παράγων «σιγουριά». Το γραφείο μας, σας παρέχει υπευθυνότητα και όχι απλώς αισθητική. Αυτό που θα αποκομίσετε από την συνεργασία μας, είναι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα από αυτό που συνήθως λέγεται «ανακαίνιση» ή «κατασκευή». Οι πελάτες μας και η επίσκεψη σε εκτελεσμένα έργα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς.

Κοινοποίηση