Ανακαινιση Μπανιου

Έχετε μικρό wc?

Μιά μικρή τουαλέτα θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνει μία κανονική, αλλά σε μικρότερο χώρο.

Γι’ αυτό το λόγο ο σχεδιασμός μιάς καινούργιας ή η αναδιαμόρφωση αυτής που υπάρχει, είναι ένα αρκετά δύσκολο πρόβλημα.

Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσεις τη λειτουργικότητα, την εμφάνιση, τον φωτισμό και τους λοιπούς χώρους και τον διαθέσιμο χώρο που έχεις αλλά και πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.

Μόλις αποφασίσεις την ανακαίνιση του και τη στιγμή που κάθε εκατοστό μετράει, θα πρέπει να αναζητήσεις ένα κατάλληλο σχεδιασμό του χώρου από έναν επαγγελματία, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μετατρέποντας το μικρό λουτρό σε μεγάλο.

Για τη δημιουργία μιας μικρής τουαλέτας, χρειάζονται περίπου 1,5 τ.μ. ενώ για μία κανονική χρειάζονται όχι λιγότερα από 16 τ.μ. Θα απαιτηθεί μία πλευρά τουλάχιστον 1,5 μέτρα για την τοποθέτηση του νιπτήρα και γύρω στα 8 τ.μ. ο τελικός χώρος της τουαλέτας ώστε εσύ και η οικογένειά σου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα χώρου.

Μόλις προσδιορίσετε τον χώρο που σας χρειάζεται, υπάρχει ένα πλήθος τρόπων ώστε η τουαλέτα σας να φαίνεται μεγαλύτερη.

Για παράδειγμα χρησιμοποιήστε μια συρταρωτή πόρτα στη θέση της παραδοσιακής.

Χρησιμοποιείτε ένα όσο το δυνατόν μεγάλο καθρέπτη αλλά μόνο ένα, επειδή περισσότεροι από ένα καθρέπτες μπερδεύουν το μάτι.

Χρησιμοποιείστε ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς.
Τοποθετείστε ένα κατάλληλο ντουλάπι πάνω από τον νιπτήρα, για να αποκτήσετε επι πλέον χώρο. Καλό θα είναι να διαθέτει ντουλαπάκια και τα κατάλληλα συρτάρια

Καλό θα είναι να αποφύγετε την τοποθέτηση ενός νιπτήρα με βάθρο. Μπορεί να φαίνονται ωραίοι αλλά δεν είναι πρακτικοί αφού δεν παρέχουν καθόλου αποθηκευτικό χώρο.

Κοινοποίηση