Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Η Ανακαίνιση στη σημερινή συγκυρία και η λύση της Alfa Constructions

Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, δημιουργεί οικονομική στενότητα στους Έλληνες πολίτες. Παλαιότερα το όνειρο του κάθε συμπολίτη μας, ήταν η κατασκευή ή η αγορά μίας καινούργιας κατοικίας.
Πλέον όλο και περισσότερο, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών προσπαθεί να περιορίσει το οικονομικό άνοιγμα με αποτέλεσμα να στρέφεται σε οικονομικότερες λύσεις.
Παρουσιάζεται αύξηση αγοραστικού ενδιαφέροντος παλαιών μεταχειρισμένων σπιτιών τα οποία χρήζουν ανακαίνισης, καθώς και αύξηση ενδιαφέροντος ανακαίνισης σπιτιού ιδιοκτητών παλαιών κατοικιών.
Η Alfa Constructions από την ίδρυσή της, χτίζει σχέσεις ειλικρίνειας με τους εκάστοτε πελάτες της έχοντας ως κύριο σκοπό την πλήρη πληροφόρηση και ενημέρωση των σταδίων ανακαίνισης σπιτιού.
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως, οι ενδιαφερόμενοι που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον όρο « ανακαίνιση » παρουσιάζεται διχασμός και αμφιβολία από ποικίλα ερωτήματα που τους απασχολούν.
Δεδομένου ότι ως εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων, εντοπίσαμε τα βασικότερα μελανά σημεία που απασχολούν τους εμπλεκόμενους και σεβόμενοι ότι πρόκειται για περιουσία είτε αφορά κατοικία είτε αφορά επαγγελματικό χώρο κ.λπ., θεωρούμε υποχρέωσή μας μετά από εμπιστοσύνη που μας έχετε επιδείξει εδώ και χρόνια, να σας παρέχουμε συγκριτικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση ως προς τις επιλογές σας και τους συνεργάτες σας.
Πρωτίστως, θα ήταν καλό να αναφερθούμε στην διαδικασία που ακολουθείται από την εταιρεία μας στην ολική ανακαίνιση σπιτιού.
Καταρχήν θα προγραμματιστεί συνάντηση με τους ιδιοκτήτες στον χώρο που θα υποστεί ανακαίνιση ώστε να καταγραφούν οι εργασίες.
Εν συνεχεία, πραγματοποιείται η δόμηση της προσφοράς αναφέροντας αναλυτικά τα στάδια εργασιών και το οικονομικό κόστος.
Κατά περίπτωση υπάρχουν διάφορα στάδια οικοδομικών εργασιών όπου παρουσιάζονται αναλυτικά από την εταιρεία μας, ώστε ο ενδιαφερόμενος να έχει πλήρη αντίληψη της διαδικασίας που πρόκειται να ακολουθηθεί.

Συνοπτικά σας σημειώνουμε τα βασικά στάδια ανακαίνισης διότι στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε αξιόπιστα όχι μόνο με λόγια αλλά απεικονίζοντας στο μέτρο του δυνατού τα στάδια εργασιών διότι η ανακαίνιση σπιτιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με εικόνες (πριν την ανακαίνιση – μετά την ανακαίνιση).

 

1. Μελέτη Κατάστασης Χώρου – Σχεδιασμός Ανακαινισμένου Σπιτιού – Διαμερίσματος

Αρχικά, κατόπιν συνεννοήσης με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, επανασχεδιάζεται ο χώρος ώστε να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες του, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και υλικά.

Πριν την Ανακαινιση

 

2. ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

Οι αποξηλώσεις είναι ένα άρρηκτο κομμάτι της ανακαίνισης εφόσον προηγούνται όλων, με σκοπό την απογύμνωση των χώρων. Εκτός από τις αποξηλώσεις των εξωτερικών στοιχείων(έπιπλα κουζίνας, ντουλαπών, πορτών, ειδών υγιεινής, πλακιδίων κ.λ.π.)υπάρχουν και οι αποξηλώσεις των εσωτερικών στοιχείων όπως των ηλεκτρολογικών καλωδίων και σωλήνων,, υδραυλικών σωληνώσεων κ.λ.π. που σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται η διάνοιξη τμημάτων τοίχων ή δαπέδων που πραγματοποιούνται σαφώς από έμπειρο συνεργείο της εταιρείας μα ώστε να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες.
Βασικές αποξηλώσεις σε μία πλήρη ανακαίνιση είναι :
Αποξήλωση λουτρού – wc (ειδών υγιεινής, πλακιδίων, σοβά τοίχων, τσιμεντοκονίες, υδραυλικών σωλήνων κ.α.)
Αποξήλωση επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, εσωτερικών κουφωμάτων, εξωτερικών κουφωμάτων κ.α.
Αποξήλωση πλακιδίων, μαρμάρων, μωσαϊκών, ξύλινων πατωμάτων κ.α.
Αποξήλωση ηλεκτρολογικών στοιχείων(πριζών, διακοπτών, καλωδίων, πίνακα κ. α.)
Λοιπές αποξηλώσεις κατά περίπτωση (θερμαντικών σωλήνων, θερμαντικών σωμάτων, τζακιού κ.α.)

αποξηλωσεις-ανακαινισης

 

3. ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ

Σημαντικός αριθμός των ενδιαφερομένων, επιθυμεί την αλλαγή διαρρύθμισης της οικίας του που συνήθως πηγάζει απ’ την διαμόρφωση ενιαίου χώρου κουζίνας-καθιστικού, μεγέθυνση ή σμίκρυνση κάποιου δωματίου κ.λ.π.
Επί το πλείστον, οι καθαιρέσεις των δρομικών τοίχων συμβάλλουν στην ριζική αναδιαμόρφωση του σπιτιού ώστε να είναι ευρύχωρο, λειτουργικό και καλαίσθητο πάντα βάση των προσωπικών επιλογών του καθενός.
Σημαντικός παράγοντας των καθαιρέσεων είναι να μην επηρεάζουν την στατικότητα του κτηρίου.

καθαιρεσεις-ανακαινισης

 

4. ΟΠΤΟΠΛΙΝΘΟΔΟΜΕΣ

Κτισίματα εσωτερικά και εξωτερικά απαιτούνται να γίνουν για την μετατροπή διαρρύθμισης του χώρου ή αποκατάσταση και επισκευή παλαιάς τοιχοποιίας που ενδεχομένως έχει υποστεί ζημιά.

οπτοπλινθοδομες-ανακαινισης

 

5. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ανάλογα με την μορφή της ανακαίνισης, τοποθετούνται σωλήνες εγκατάστασης θέρμανσης, πίνακας υδροληψίας, παροχές για ηλιακό θερμοσίφωνα. Επιπροσθέτως πραγματοποιείται η εγκατάσταση των νέων υδραυλικών κουζίνας και των νέων υδραυλικών σωλήνων λουτρού – wc  (που είναι σημαντική σε οποιαδήποτε ανακαίνιση μπάνιου όταν το λουτρό μετράει αρκετά χρόνια κατασκευής). Δείτε το σχετικό άρθρο

Υδραυλική Εγκατασταση

%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b12

 

6. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πραγματοποιείται η εγκατάσταση νέου πίνακα διανομής, η εγκατάσταση παροχών φωτισμού και πριζών διαφόρων λειτουργιών(τηλεφώνου, a/c, κ.λ.π.) αναλογικά στο κάθε δωμάτιο με βάση τις εκάστοτε ανάγκες.

ηλεκτρολογικα-ανακαινιση

 

7. ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

Εν συνεχεία, επισκευάζονται τοπικά τα μερεμέτια μικρής έκτασης και σαθρών σημείων και επανασοβαδίζονται οι τοίχοι που έχουν πολλά επισκευαστικά σημεία ή όταν ο σοβάς έχει αφαιρεθεί πλήρως όπως στην περίπτωση της ολικής ανακαίνισης λουτρού.
Να σημειώσουμε ότι σημαντικοί παράγοντες για το σωστό σοβάτισμα είναι εκτός από της κλασσικής μεθόδου που χρησιμοποιείται (πεταχτό – βασική στρώση-τελική στρώση) να ενισχύεται με υλικά που δημιουργούν αύξηση της πρόσφυσης και της αποφυγής δημιουργίας τριχοειδών ρωγμών.

επιχρισματα

επιχρισματα

 

8. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ

Έκχυση τσιμεντοκονίας πραγματοποιούμε κατά περίπτωση. Χρησιμοποιείται για την επικάλυψη υδραυλικών σωλήνων νέου λουτρού, σωλήνων θέρμανσης ή λόγω ανώμαλης επιφάνειας δαπέδου που θα υποδεχθεί πλακίδια κ.λ.π.
Επιλογή υλικών όπου με την χρήση του επιτυγχάνουμε μείωση βάρους, σύντομα στέγνωμα κ.λ.π.

τσιμεντοκονια-ανακαινιση

 

9. ΔΑΠΕΔΑ

Εφόσον έχει διαμορφωθεί η βασική δομή της οικίας, ακολουθεί η τοποθέτηση των υλικών δαπέδου είτε πρόκειται για πλακίδια, είτε για γρανίτη, είτε για laminate κ.λ.π.

%ce%b4%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1

 

10. ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, τοποθετούνται γυψοσανίδες για την δημιουργία χωρισμάτων, για διακοσμητικές εφαρμογές, γυψοσανίδες οροφής για μείωση ύψους κ.λ.π.

γυψοσανιδες-ανακαινιση

γυψοσανιδες

 

11. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Τοποθετούνται τα πλακίδια λουτρού, η ντουσιέρα ή η μπανιέρα, τα είδη υγιεινής, οι μπαταρίες και ότι επιλεχθεί κατά περίπτωση. Βλέπε σχετικό άρθρο ανακαίνιση μπάνιου

ανακαινιση-μπανιου

 

12. ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Α. Ανακαίνιση Κουζίνας – Έπιπλα Κουζίνας

Εφόσον ο άμεσα ενδιαφερόμενος έχει δει το τελικό σχέδιο της νέα του κουζίνας φωτορεαλιστικά βάση των προσωπικών του αναγκών προχωρούμε στην ανακαίνιση κουζίνας.  Τα έπιπλα κουζίνας κατασκευάζονται από εμάς και τοποθετούνται από έμπειρους συνεργάτες. Στην κουζίνα συμπεριλαμβάνονται τα ερμάρια, τα πορτάκια, νεροχύτης, απορροφητήρας, διάφορα αξεσουάρ κ.λ.π. Δείτε το σχετικό μας άρθρο για την ανακαίνιση κουζίνας

ανακαινιση-κουζινας

 

Β. Ντουλάπες Συρόμενες – Ανοιγόμενες

Σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη σχεδιάζουμε τις ντουλάπες της κατοικίας συρόμενες, ανοιγόμενες  ή ακόμη σε μορφή βεστιαρίου οι οποίες κατασκευάζονται και τοποθετούνται.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b7-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%82

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b7-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%821

 

Γ. Εσωτερικά Κουφώματα

Εφόσον μετρηθούν και κατασκευασθούν, τοποθετούνται οι εσωτερικές πόρτες του οικήματος (ανοιγόμενες, συρόμενες, σπαστές).

εσωτερικες-πορτες

 

13. ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Κατασκευάζονται και τοποθετούνται τα εξωτερικά κουφώματα της οικίας κατόπιν δικής σας επιλογής εταιρείας κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, ξύλινα κουφώματα.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%86%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%85

 

14. ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κατασκευάζεται και τοποθετείται η πόρτα ασφαλείας διπλής θωράκισης.

πορτα-ασφαλειας

 

15. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σε κάθε περίπτωση αφού πραγματοποιηθεί τρίψιμο, στοκάρισμα και αστάρωμα των τοίχων εφαρμόζεται η επίστρωση χρώματος .

 

16. ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7

%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b72

 

Η ανακαίνιση σπιτιού παρουσιάζει εύρος δυνατοτήτων τόσο όσον αφορά τις εργασίες που θα περατωθούν όσο των υλικών που θα επιλεχθούν.

Πέραν όμως του αισθητικού αποτελέσματος που θα επιτευχθεί μετά την ανακαίνιση του διαμερίσματος, με την απόφασή μας να προβούμε σε αυτήν, θα πρέπει να μας απασχολήσουν εκτεταμένως σημαντικά στοιχεία εξαρχής.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

1. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων θεωρούν ότι αναθέτοντας την ανακαίνιση του σπιτιού τους σε τεχνική εταιρεία, το κόστος θα είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό που θα ήταν, εάν προχωρούσαν την ανακαίνιση σταδιακά με την κάθε ειδικότητα ξεχωριστά (π.χ. κτίστης, σοβατζής, ηλεκτρολόγος κ.λπ.)

Από την προσωπική μας εμπειρία, σας σημειώνουμε ότι η αποπεράτωση των εργασιών πραγματοποιείται με συνεργεία της εταιρείας και η προμήθεια των υλικών εξαιτίας πολύχρονων συνεργασιών γίνεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπροσθέτως, η Alfa Constructions προσδιορίζει εξαρχής όλες τις εργασίες γραπτώς χωρίς επιπλέον κόστη και χωρίς αποκλίσεις (παρά μόνο σε περίπτωση που αφορά περαιτέρω προσωπικές σας επιθυμίες) που συμβαίνει κατά κόρον όταν ο ιδιοκτήτης αναθέτει εργασίες κατά ειδικότητα.

Στο τέλος της ανακαίνισης, θα αντιληφτείτε ,σημειώνοντας και συσσωρεύοντας σε μια λίστα το κόστος των συνεργείων και των υλικών που χρησιμοποιήσατε,

α) ότι θα έχετε πληρώσει πολύ περισσότερο απ’ ότι υπολογίζατε διότι η εκτίμηση κόστους ολικής ανακαίνισης απαιτεί πολύχρονη εμπειρία

β) ότι ο συγχρονισμός των συνεργείων είναι πολύ δύσκολος

γ) ότι σε περίπτωση ενός προβληματικού συνεργείου, θα χρειαστεί αντικατάστασή του με αποτέλεσμα την καθυστέρηση και των υπολοίπων συνεργείων

δ) ότι η διάρκεια της ανακαίνισης θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο που υπολογίζατε

ε) ότι δεν θα έχετε επίβλεψη του έργου η οποία απαιτεί πολύ χρόνο και τεχνογνωσία .

2. Επίσης σημαντικό είναι να μελετήσετε την κάθε προσφορά ενδελεχώς ώστε να είστε σε θέση να συγκρίνετε ορθώς μεταξύ δύο ή περισσοτέρων εταιρειών. Βασικό για εσάς είναι να αντιληφθείτε ότι το τελικό κόστος συμπεριλαμβάνει χωρίς εξαιρέσεις όλα τα υλικά και όλες τις εργασίες που απαιτούνται.

3. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον εκάστοτε συνεργάτης σας που θα αναλάβει την ανακαίνιση εάν τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ασφαλή και πιστοποιημένα.

4. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εμπειρία της εταιρείας που θα αναλάβει τις εργασίες ώστε να γνωρίζει τα κατάλληλα υλικά που θα χρησιμοποιήσει σε κάθε περίπτωση.

Για παράδειγμα πολλοί ενδιαφερόμενοι μας αναφέρουν ότι φούσκωσαν τα πλακίδια δαπέδου τους. Δεν είναι τυχαίο. Αυτό οφείλεται σε φθηνές κόλλες πλακιδίων ή σε κακή ποιότητας κατασκευής της τσιμεντοκονίας.

5. Πολλές φορές οι ενδιαφερόμενοι προσηλώνονται στα υλικά που θα δώσουν την τελική εικόνα του σπιτιού και προσπερνούν τις λεγόμενες «εσωτερικές εργασίες» π.χ. ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις

α) Όταν ανακαινίζουμε ολικώς ένα σπίτι δεκαετιών, είναι απαραίτητο και απαιτητό να πραγματοποιηθεί νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και υδραυλική εγκατάσταση για την ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών στοιχείων.

Πολλοί εκ των συναδέλφων αναφέρουν ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ το οποίο δεν είναι κατανοητό από το ευρύ κοινό το τι περιλαμβάνει.

Θα πρέπει να έχετε κατανοήσει διαβάζοντας μία προσφορά εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να αποφασίσετε τι θα εκτελέσετε έχοντας πλέον επίγνωση του θέματος και της οικονομικής διαφοροποίησης.

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αποξηλώνουμε τον παλαιό πίνακα, τους παλαιούς πριζοδιακόπτες και όλα τα παλαιά καλώδια και τοποθετούνται όλα εξαρχής.. Εάν απαιτούνται νέες παροχές, γίνεται διάνοιξη τμημάτων τοίχων για να εγκατασταθούν.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πολλές φορές στις προσφορές αναφέρεται ότι θα γίνει ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Στον ηλεκτρολογικό έλεγχο δεν πραγματοποιείται καμία εργασία παρά μόνο γίνεται έλεγχος της σωστής λειτουργίας των ήδη υπαρχόντων παροχών πριζοδιακοπτών και έλεγχος του παλαιού πίνακα που θα μπορούσε να γίνει και πριν την ανακαίνιση. ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

Το κόστος την νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης είναι υψηλότερο γι’ αυτό συνήθως αποφεύγεται να αναφερθεί εξαρχής και παρουσιάζεται ως πρόταση κατά την διάρκεια της ανακαίνισης.

β) Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο που χρήζει προσοχής είναι η ανακαίνιση μπάνιου η οποία παρερμηνεύεται.

Υπάρχουν δύο μορφές ανακαίνισης λουτρού :

Στην πρώτη περίπτωση αποξηλώνονται μόνο τα εμφανή στοιχεία του λουτρού δηλαδή τα είδη υγιεινής, οι μπαταρίες και τα πλακίδια και τοποθετούνται νέα.

Στην δεύτερη περίπτωση, αποξηλώνονται όλα τα εμφανή στοιχεία (είδη υγιεινής, μπαταρίες, πλακίδια) και επιπροσθέτως αποξηλώνονται οι παλαιοί σοβάδες, η τσιμεντοκονίά του δαπέδου και όλοι οι παλαιοί υδραυλικοί σωλήνες.

Τοποθετούνται οι νέοι υδραυλικοί σωλήνες, γίνεται έκχυση τσιμεντοκονίας, σοβατίζονται οι τοίχοι και κατόπιν προχωρούμε στην τοποθέτηση των νέων εμφανών στοιχείων.

Συνοπτικά στην πρώτη περίπτωση παραμένει η παλαιά υδραυλική εγκατάσταση ενώ στην δεύτερη έχουμε νέα υδραυλική εγκατάσταση.

6. Σε πολλές προσφορές όταν υπάρχει ανακαίνιση εξωτερικών κουφωμάτων, αναφέρεται ότι θα τοποθετηθούν κουφώματα αλουμινίου και καταλήγουν να είναι ποιότητας PVC αγνώστου προελεύσεως λόγω κόστους.

7. Επιπλέον στην περιγραφή της πόρτας ασφαλείας που ίσως τοποθετήσετε, εκτός από τα κλειδώματα που περιέχει, θα πρέπει να είστε ενήμεροι εάν πρόκειται για πόρτα μονής ή διπλής θωράκισης. Η μονής θωράκισης είναι όμοια σε βάρος με μία εσωτερική πόρτα.

Εν κατακλείδι, κύριος παράγοντας της επιλογής της εταιρείας που θα εμπιστευθείτε την ανακαίνιση του διαμερίσματος σας είναι ο συνδυασμός αξιόπιστης εταιρείας με εμπειρία εργασιών , χρήση αξιόπιστων υλικών και ανταγωνιστικής τιμής.

Μία ματιά από εργασίες εταιρειών μπορείτε να έχετε από τις εκάστοτε ιστοσελίδες, προσέχοντας όμως οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται να είναι από πραγματικά έργα ( στάδια ανακαίνισης) -και όχι φωτορεαλιστικά έργα.

Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας φανούν χρήσιμες σε περίπτωση ανακαίνισης ώστε να απολαύσετε ένα περιβάλλον που σας αξίζει .

Κοινοποίηση