Ανακαινιση Σπιτιου

Πρακτικές Συμβουλές

Αν χρειάζεται να ανακαινίσετε και να διαμορφώσετε το σπίτι σας, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν.  Μερικές συμβουλές πριν αρχίσετε το όλο έργο:

– Καθορίστε από την αρχή το ύψος της δαπάνης και ένα χρονοδιάγραμμα. Το πρώτο που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι το ύψος της δαπάνης για την περάτωση του έργου. Εάν πρόκειται για εκτεταμένη ανακαίνιση με ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες και εξωτερικές εργασίες διαμόρφωσης, ζητήστε ξεχωριστή προσφορά.

Σημαντικός παράγοντας είναι το χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας, γιατί έτσι δεν προκαλείτε προβλήματα σε εσάς και τη οικογένειά σας. Τα μέλη της οικογένειάς σας θα πρέπει να γνωρίζουν το απαιτούμενο διάστημα για την κάθε εργασία, ώστε να προσαρμόσουν ανάλογα το χρόνο τους. Αυτό είναι πιό σημαντικό αν π.χ. γίνουν εργασίες στην κουζίνα κάτι που θα επηρεάσει την παρασκευή φαγητού στη διάρκεια της εργασίας. Συνήθως τέτοιες εργασίες αναλαμβάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες που ο καιρός είναι καλός και τα μέλη της οικογένειας μπορεί να λείπουν σε διακοπές

Αρχίστε με τις επισκευές που έχουν την μεγαλύτερη σοβαρότητα και που απαιτούν επεμβάσεις στο ηλεκτρικό και υδραυλικό σύστημα, διότι κάποια τυχόν αβλεψία μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Ως προς τα υδραυλικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί διότι ακόμα και μιά διαρροή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγιεινής.

Κοινοποίηση