Βιομηχανικά Δάπεδα

Βιομηχανικά Δάπεδα

Συγκεκριμένες επιλογές σε σχέδια και βιωσιμότητα

Υπάρχει πάντα μιά πολύ καλή εξήγηση γιατί το βιομηχανικό δάπεδο χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά  στα πατώματα βιομηχανικών και λοιπών εμπορικών χώρων.

Είναι από τα λίγα υλικά που μπορούν να αντέξουν σε κάθε κακή χρήση όπως χημικές επιθέσεις, γδαρσίματα, υγρασία που αυτά τα δάπεδα συνήθως υφίστανται.

Γι? αυτό το λόγο το τσιμέντο έφτασε να αποτελεί τώρα μιά αρκετά πολύπλοκη διαδικασία προστατευτικής κάλυψης των δαπέδων

Το βιομηχανικό τσιμεντένιο δάπεδο αποτελεί τον πιό χαρακτηριστικό τύπο καλύψεως δαπέδων που χρειάζεται να πληρεί πολλές προδιαγραφές, όπως:

  • Πρέπει να αντέχει στη φθορά της βιομηχανικής κίνησης και των συνεχών ανθρώπινων κινήσεων
  • Πρέπει να απωθεί λεκέδες, λάδια, λίπη και λοιπούς λεκέδες
  • Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι αντιολισθητικό για να αποφεύγονται τραυματισμοί ροσωπικού αλλά και επισκεπτών.
  • Και το κυριώτερο, θα πρέπει να ταιριάζει με το περιβάλλον του χώρου και τις προδιαγραφές των εσωτερικών χώρων.

Ας εξετάσουμε μερικά από τα πλέον κοινά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν τα βιομηχ. δάπεδα.

Απλοποίηση συντήρησης

Τα βιομηχ. δάπεδα είναι πολύ δημοφιλή στους βιομηχανικούς και λοιπούς εμπορικούς χώρους επειδή αντέχουν στο νερό στους λεκέδες, τη βρώμα,  τα χημικά κλπ.

Είναι έτσι κατασκευασμένα ώστα να υφίστανται συνεχή κακοποίηση,  έκθεση σε χημικά και υγρασία. Καμμία άλλη επιφάνεια, όπως το ξύλο τα πλακάκια ή ο μουσαμάς, δεν μπορούν να αντισταθούν σε  διάφορες κακώσεις όπως αποχρωματισμό, ζάρωμα ή στρεβλώσεις, όσο ένα τσιμεντένιο βιομηχ. δάπεδο.

Τεράστια σειρά ειδικών ιδιοτήτων

Τα εμπορικά ή βιομηχανικά δάπεδα μπορούν επίσης να έχουν ειδικές απαιτήσεις για την επιφανειακή σκληρότητα και το φινίρισμα ακόμα και τον χρωματισμό, χάρη στην καταπληκτική δυνατότητα του σκυροδέματος να δέχεται μοτίβο, υφή, και χρώμα στις επιφάνειες.

Οι σχεδιασμοί, τα χρώματα και εν τέλει οι διακοσμητικές δυνατότητες του τσιμέντου, είναι σχεδόν ατελείωτες

Προστασία της επιφάνειας από την  αλλοίωση

Ο κύριος σκοπός του τσιμέντου είναι η παροχή προστασίας της επιφάνειας από αλλοιώσεις  και μολύνσεις αλλά και να προσδώσει επι πλέον στο θέμα της φυσικής απόδοσης, της εν γένει προστασίας, αλλά και αντιολισθητικότητα, αντίσταση στα χημικά καθώς και μιά πληθώρα άλλων ιδιοτήτων.

Βελτίωση πρόσφυσης

Με την προσθήκη αντιολισθητικών στοιχείων στο τσιμέντο, μπορούμε να αυξήσουμε την πρόσφυση και τη μείωση των κλίσεων, ώστε να μην υπάρχουν  πλέον θέματα ολίσθησης.

Υποτύπωση σημάτων επιχειρήσεων

Τα βιομηχανικά σήματα όπως και διακοσμητικά σχέδια αλλά και κάθε σχέδιο βοηθά στην τελική απόφαση της χρήσης του τσιμέντου στους βιομηχανικούς χώρους.

Εναρμόνιση Χρωμάτων

Το σκυρόδεμα εξαρμονίζεται θαυμάσια με ένα ευρύ φάσμα των υλικών

Για το πιό ανθεκτικό και όμορφο δάπεδο, το σκυρόδεμα θα πρέπει να είναι πρώτο στις επιλογές σας. Αντίθετα με τα άλλα είδη καλύψεων τα οποία δημιουργούν διάφορα  προβλήματα σχεδιασμού, το βιομηχ. δάπεδο δίνει όλες τις λύσεις

Στην Alfa Constructions αναλαμβάνουμε κατασκευή δαπέδων και βιομηχανικών δαπέδων μεσαίας έως βαριάς κυκλοφορίας, αποθηκευτικών χώρων, βιομηχανικών χώρων, εργοστασίων, χώρους parking – στάθμευσης, διαδρόμους, ράμπες καθώς και σταμπωτά δάπεδα για πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες, αυλές, βεράντες, πυλωτές, πάρκα αναψυχής, γύρωθε πισίνας κ.λ.π.

Κοινοποίηση