Ανακαινίσεις Σπιτιών

Ανακαινίστε το σπίτι σας και βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας

Στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε, τα άτομα στην καθημερινή τους ζωή και ιδιαίτερα στο κόσμο της εργασίας υποβάλλονται σε διαρκή πίεση και στρες. Για το λόγο αυτό, το σπίτι μας πρέπει να αποτελεί ένα ήσυχο καταφύγιο, όπου η γαλήνη, η ξεκούραση, η ησυχία και η άνεση να βοηθούν το σύγχρονο άνθρωπο να αποσυνδέεται από την κουραστική καθημερινότητα. Για να γίνει αυτό εφικτό, η κατοικία δεν πρέπει να αποτελεί απλά ένα χώρο κατάλληλα διαρρυθμισμένο. Οι χώροι της κατοικίας θα πρέπει να περιέχουν στοιχεία που να τους προσδιορίζει ιδιαίτερη φυσιογνωμία και να τους καθιστούν ελκυστικούς. Θα πρέπει να εκφράζουν τα άτομα που ζουν εκεί κάνοντας τα να νιώθουν άνετα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Σε όλα αυτά η ανακαίνιση μίας παλιάς κατοικίας και η διακόσμηση ενός νέου ή ανακαινισμένου σπιτιού ή διαμερίσματος, συμβάλλουν με ένα τρόπο ιδιαίτερα σημαντικό και αποτελεσματικό. Έτσι, ένα αριστουργηματικό αρχιτεκτονικό έργο με κακή διακόσμηση, χάνει εντελώς την ελκυστικότητά του. Αντίθετα, μια κατοικία χωρίς μεγάλη ιδιαιτερότητα μπορεί με μια κατάλληλη διακόσμηση να γίνει ένας απόλυτα ευχάριστος και ελκυστικός χώρος διαβίωσης.

Η εταιρεία μας, προσφέρει στον ενδιαφερόμενο, μια ευρεία και πολύπλευρη προσέγγιση της κατασκευής, της ανακαίνισης και της διακόσμησης παρουσιάζοντας στοιχεία και ιδέες και κυρίως την τέχνη και τον τρόπο της επιλογής του συνδυασμού και της προσαρμογής τους. Σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, επικεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένες πρακτικές κάθε είδους και σε ιδιαίτερα στυλ που χρησιμοποιούνται σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Οι περισσότεροι χώροι έχουν δημιουργηθεί από σύγχρονους επαγγελματίες του είδους, καθώς επίσης και από άτομα με πρωτότυπες ιδέες και μοναδική αισθητική. Με όλα αυτά η εταιρείας μας προσφέρει ένα σημαντικό και ποικίλο δειγματολόγιο ανακαινίσεων και κατασκευών που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών από το πιο πρωτοποριακό loft μέχρι την αγροτική κατοικία και από τα έπιπλα επώνυμων σχεδιαστών μέχρι τα απλά καθημερινά αντικείμενα.

Η εταιρεία μας προτείνει πολυάριθμες ιδέες ώστε κάθε άτομο  μπορεί να διαλέξει τις καταλληλότερες συμβουλές ή λύσεις που να ανταποκρίνονται καλύτερα στο προσωπικό γούστο, στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και οικονομικές δυνατότητές του. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα εξής θέματα :

– Χρώματα σε τοίχους, ξύλα, έπιπλα και υφάσματα.

– Τουαλέτες εποχής, υδραυλικά είδη, είδη υγιεινής.

– Γούστο και χρώμα στις κουζίνες με λύσεις για να αποθηκεύονται πρακτικά και

καλόγουστα τα τρόφιμα και τα σερβίτσια.

– Επιστρώσεις δαπέδων κάθε είδους στιλ και υλικού.

– Μεγάλη ποικιλία φωτιστικών, από πολύφωτα μέχρι απλά φωτιστικά design.

– Υφάσματα και ταπετσαρίες με ποικιλία υφάνσεων και χρωμάτων.

– Ηλεκτρικές οικιακές συσκευές κ.τ.λ. με λειτουργικότητα και αισθητική.

– Λύσεις για ανοιχτούς χώρους διπλού ύψους με διαφορετικές στάθμες.

– Επιλύσεις για δύσκολους και πολύπλοκους χώρους.

 

Είναι βέβαιο ότι οι συνεργάτες της Alfa Constructions πραγματοποιώντας την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου σας, θα σας δώσουν καινούργιες ιδέες, θα σας υποδείξουν μια προοπτική διακοσμητικής εφαρμογής και θα σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που τυχόν παρουσιασθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5913727 / 210 5778627 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.alfaconstructions.gr

Κοινοποίηση