Ανακαινιση-Διακοσμηση

Διακόσμηση με Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας οδηγεί σε συνεχείς αναζητήσεις εφαρμογών διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στον ιδιώτη να έχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος της ψηφιακής εκτύπωσης με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, προσφέρει μοναδικές λύσεις ώστε να μεταμορφώνει  όλες τις επιφάνειες του χώρου, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σύγχρονης διακόσμησης.

Οι πιο συνήθεις εφαρμογές της ψηφιακής εκτύπωσης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους είναι σε γυαλί και σε ξύλο και ακολούθως σε πλακίδια, ταπετσαρίες κ.α.

Η εκτύπωση σε γυαλί μπορεί να εφαρμοστεί σε πορτάκια με πλαίσια αλουμινίου ή ξύλου (κουζίνα, ντουλάπα κ.λ.π.), εσωτερικές γυάλινες πόρτες, σε καθρέφτη κουζίνας ( ο χώρος μεταξύ των ντουλαπιών), καμπίνες μπάνιου, κρυστάλλινες πόρτες ασφαλείας, διαχωριστικά χώρου, γυάλινες οροφές, γυάλινα τραπέζια, επένδυση σε εσωτερικές κολώνες / τοίχους, φωτιζόμενοι πίνακες, καθρέφτες κ.α.

Τέλος η εκτύπωση σε ξύλο μπορεί να εφαρμοστεί σε εξωτερική επένδυση ντουλάπας, πόρτες ντουλάπας, ξύλινα πορτάκια κουζίνας, ξύλινες εσωτερικές πόρτες κ.α.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε το χώρο σας με καινοτόμες ιδέες σύγχρονης κατασκευής.

Κοινοποίηση