Ανακαινιση Μπανιου

Ιδέες για να ανακαινίσετε το μικρό μπάνιο

Ανανέωση Μικρού Λουτρού

Μπορείτε να μεγαλώσετε ένα μικρό λουτρό χωρίς να θυσιάσετε πρόσθετο χώρο. Αν θελήσετε εργάτες τότς θα σας κοστίσει ακριβά. Μπορείτε όμως να κάνετε το λουτρό σας να φαίνεται μεγαλύτερο και πλέον άνετο για όλη την οικογένεια. Προσπάθηστε να εφαρμόσετε τα παρακάτω και θα δείτε σημαντική διαφορά.

Σωστή χρήση καθρεπτών

Οι καθρέπτες δημιουργούν την ψευδαίσθηση περισσότερου χώρου. Αν τοποθετηθούν ο ένας απέναντι από τον άλλο, θα αυξησουν φαινομενικά τον χώρο. Πέρα από αυτό, οι μεγάλοι καθρέπτες προσθέτουν κομψότητα στο λουτρό

Βαφή με το κατάλληλο χρώμα

Η επολογή του σωστού χρώματος βαφής του λουτρού μπορεί να κάνει το χώρο μεγαλύτερο ή μικρότερο. Αφού ο στόχος σας είναι να αυξήσετε την αίσθηση του χώρου, θα πρέπει να διαλέξετε ελαφρούς χρωματισμούς. Συνήθως, το λευκό, ή το μπεζ είναι ιδανικό στη δημιουργία περισσότερου διαστήματος. Επίσης οι ελαφροί χρωματισμοί δείχνουν υψηλότερο το ταβάνι. Να αποφύγετε τα σκούρα χρώματα τα οποία άλλωστε, είναι κατάλληλα για σχετικά μεγάλους χώρους που θέλουμε να τους «γεμίσουμε»

«Άδειασμα» για μεγαλύτερο χώρο

Προσπαθείστε να απομακρύνετε κατασκευές που δυσχεραίνουν το χώρο. Ελευθερώνοντας το χώρο από ράφια μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για άλλα πράγματα που σας είναι απαραίτητα στο λουτρό. Π.χ. αντί για όρθιες θήκες ? ράφια που πιάνουν χώρο, προσπαθείστε να βάλετε πιό μικρά ερμάρια που είναι σε επαφή με το νιπτήρα. Αν μπορείτε να ελαττώσετε το μέγεθος του ερμαρίου καλλυντικών, θα κερδίσετε πολύτιμο χώρο στη διάθεσή σας.

Μη σας στενοχωρεί που δεν έχετε την πολυτέλεια πολλών χώρων στο σπίτι σας. Με διάφορα «κόλπα» στο λουτρό σας, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερο χώρο από όσο δείχνει. Είναι γεγονός ότι αφού το μπάνιο είναι ένα από τα πλέον παραμελημένα μέρη ενός σπιτιού, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στη ανακαίνιση μπάνιου και στη διακόσμησή του.

Κοινοποίηση