ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Το τεχνικό μας γραφείο, αναλαμβάνοντας το νέο έργο ανακαίνισης των 150 τμ. στην περιοχή του Ψυχικού,  είχε  αναλάβει συγχρόνως και μη γνωρίζοντας, και την αποκλειστική  ευθύνη των προτάσεων η οποία  θα διαμόρφωνε την τελική  εικόνα του σπιτιού.

Οι  ιδιοκτήτες του διαμερίσματος  έπρεπε για προσωπικούς  τους λόγους  να βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Ξεκινήσαμε με τις αποξηλώσεις.

Θα μπορούσε κάποιος να το  χαρακτηρίσει ως < ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΥΧΘΗΤΩ>.

Έγιναν υδραυλικές εγκαταστάσεις  ζεστού-κρύου  κουζίνας και λουτρών  και  νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση  που  περιελάμβανε  : (αλλαγή πίνακα , ασφαλειοδιακοπτών , αλλαγή καλωδίων – πριζοδιακοπτών )   και εγκατάσταση συναγερμού.

Η ανακαίνιση του  μπάνιου  (master )  σχεδιάστηκε με  τέτοιο τρόπο που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες όλης της οικογένειας .

Ο πρεσβύτερος ανήρ  αυτής της οικογένειας  ζήτησε την αποξήλωση του παταριού  λόγο του γενναιόδωρου ύψους   που κληρονόμησε και την δημιουργία μίας πλούσιας  σε χώρο ντουζιέρας- με καμπίνα .

Θα ήταν σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο χώρος της ντουζιέρας  δημιουργήθηκε σε έναν επίπεδο  χαμηλότερο από  το υπόλοιπο  δάπεδο του λουτρού . Ο χώρος της ντουζιέρας επενδύθηκε με γρανιτοπλακίδια τύπου πέτρας.

Τοποθετήθηκαν  δύο έπιπλα μπάνιου  με γυάλινους νιπτήρες.  Δημιουργήθηκαν χώροι αποθήκευσης  δίπλα από την ντουζιέρα  (ράφια) και τοποθετήθηκε  μία επίτοιχη στήλη- κολώνα για τις ανάγκες αποθήκευσης των κυριών της οικίας.

Η νέα διαμόρφωση του λουτρού ολοκληρώθηκε  με τον πρόσθετο φωτισμό  (εκτός των  επίπλων ), αδιάβροχων  spots στον χώρο της ντουζιέρας με κλειστή δέσμη φωτός, ενώ στον υπόλοιπο χώρο του μπάνιου  με ανοιχτές δέσμες φωτός .

Η  αναδιαμόρφωση του wc  έγινε με τα κλασικά πρότυπα και το μόνο που  θα  άξιζε να αναφερθεί   είναι ότι η υπάρχουσα πρόσχωση του τοίχου χρησιμοποιήθηκε για την τοποθέτηση   του πλυντηρίου  και τοποθετήθηκε μοτέρ εξαερισμού .

Αποξηλώθηκαν  τα παλαιά   πλακίδια   του σπιτιού εκτός του ενός υπνοδωματίου  που είχε  δρύινο ξύλο  . Επιλέχθηκε  γρανιτοπλακίδιο  60Χ60 σε μία από τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι.

Επενδύσαμε  όλους τους χώρους   με πλακίδια εκτός των προαναφερθέντων χώρων.

Χαμηλώσαμε το ύψος της οροφής της κουζίνας  με γυψοσανίδα  και στην  απόληξη  της περιμετρικώς,  τοποθετήσαμε  spots  κατευθυνόμενης  δέσμης κατά το δοκούν.

Επιλέχθηκε  χρώμα  κουζίνας   country.  Κατασκευάσθηκαν ψηλά ερμάρια  κουζίνας  (για την  αποθήκευση  τροφίμων ) και βιτρίνα με τζάμι αμμοβολής. Τέλος τοποθετήθηκε  νεροχύτης από γρανίτη .

Το χρώμα των εσωτερικών  κουφωμάτων  επιλέχθηκε  να ακολουθήσει   την απόχρωση των δύο  εναπομεινάντων  συρόμενων θυρών σε σύγχρονο  C.P.L .

Κατασκευάσθηκε μία τρίφυλλη ντουλάπα  στο κυρίως υπνοδωμάτιο  και μία δίφυλλη   στο υπνοδωμάτιο   του νεαρού άρρενα.

Τοποθετήθηκαν νέα ενεργειακά συρόμενα κουφώματα  αλουμινίου χρώματος καφέ  της  Εuropa   και νέα θερμαντικά  σώματα.

Ολοκληρώσαμε τις επισκευές εσωτερικά με τον ελαιοχρωματισμό  του σπιτιού  και την τοποθέτηση των  δύο  θωρακισμένων πόρτων ασφαλείας.

Το νέο έργο συνεχίστηκε με την εξωτερική επισκευή και την ενεργειακή αναβάθμισή του ακινήτου.

Τοποθετήθηκε  ηλιακός θερμοσίφωνας  έγινε μόνωση της ταράτσας και έγινε εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους του μεγάλου μπαλκονιού της κατοικίας.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗΚΕ ΑΨΟΓΗ

ΕΡΓΟ : ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κοινοποίηση

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
6978 081139.





Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Scroll Up