ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ανακαινιση Σπιτιου Παπαγου

Το διαμέρισμα των 60 τμ της δεκαετίας 1970 στην περιοχή του Παπάγου, με έντονα χαραγμένα τα σημάδια της παλαιότητας, περίμενε το πλήρωμα του χρόνου για την ανακαίνισή του.

Αφού αποτυπώσαμε τους χώρους του ακινήτου με φωτογραφίες,  ξεκινήσαμε με τις αποξηλώσεις με σκοπό την ανανέωση της εικόνας του.

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος περιορίστηκε στην αλλαγή  πριζοδιακοπτών, πίνακα και σε νέες παροχές στους χώρους του μπάνιου και της κουζίνας.

Συνεχίσαμε με την ριζική ανακαίνιση του μπάνιου.

Τοποθετήσαμε πλακίδια ισπανικής προέλευσης  στους εσωτερικούς χώρους, γυψοσανίδες οροφής, περιμετρικές γυψοσανίδες φωτισμού, και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της EUROPA.

Έγινε κατασκευή νέων επίπλων κουζίνας,  ανοιγόμενης ντουλάπας στον χώρο του υπνοδωματίου και τοποθετήθηκε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

Τοποθετήθηκαν air conditions της εταιρείας GREE.

Το έργο συνεχίστηκε εξωτερικά, τοποθετώντας πλακίδια, κάνοντας θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη των προσόψεων και βάψαμε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Όλες οι παραπάνω επισκευές της κατοικίας, πραγματοποιήθηκαν με πιστοποιημένα υλικά της εταιρείας μας που χρησιμοποιούμε για την ανακαίνιση.

ΕΡΓΟ : ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κοινοποίηση

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
6978 081139.

Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Scroll Up