Ανακαίνιση Βοτανικός

Ανακαίνιση Βοτανικός

Την ανακαίνιση στο Βοτανικό των εξωτερικών χώρων του σπιτιού, μας εμπιστεύτηκαν οι ιδιοκτήτες μετά την παρελθοντική επιτυχή συνεργασία.

Η ζήτηση προς την εταιρεία μας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος αποθήκευσης, να μονωθούν οι εξωτερικοί τοίχοι από ανερχόμενη υγρασία και να δημιουργηθεί ένας  ζεστός περιβάλλοντας χώρος που θα φιλοξενεί τις προσωπικές καλοκαιρινές στιγμές τους.

Ξεκινήσαμε από τις καθαιρέσεις των μικρών παλαιών κατασκευών (οικίσκων), τις αποξηλώσεις των περιμετρικών σοβάδων (είχαν υποστεί αποκόλληση λόγω υγρασιών) και την αποξήλωση των παλαιών δαπέδων του αύλειου χώρου.

Συνεχίσαμε χτίζοντας με YTONG τους περιμετρικούς τοίχους για την κατασκευή της αποθήκης και τους περιμετρικούς τοίχους του οικήματος με ΤΟΥΒΛΑ.

Έγιναν οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και οι ανάλογες υδραυλικές εγκαταστάσεις (παροχές νερού, παροχέτευση όμβριων υδάτων προαύλιου χώρου).

Σοβάτισμα YTONG – ΤΟΥΒΛΩΝ.

Έγινε έκχυση τσιμεντοκονίας για την δημιουργία ρύσεων.

Το πάτωμα της αποθήκης επενδύθηκε με πλακάκια ενώ η αυλή επενδύθηκε με πλακάκι πέτρας. Οι περιμετρικοί τοίχοι επενδύθηκαν με γκρι πάνελ πέτρας .

Κατασκευάσθηκαν και τοποθετήθηκαν πόρτα εισόδου και παράθυρο αλουμινίου στον χώρο της αποθήκης.

Τοποθετήθηκε μια πόρτα για τον διαχωρισμό του χώρου από την είσοδο και  κάγκελο περίφραξης κλειστού τύπου για την απόκρυψη πλαστικού σωλήνα απορροής όμβριων υδάτων.

Το έργο ολοκληρώθηκε με την μόνωση όλων των εξωτερικών τοίχων για ανερχόμενη υγρασία, την μόνωση της ταράτσας, το βάψιμο πρόσοψης του σπιτιού και το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων.

Η νέα εικόνα του εξωτερικού χώρου μετά την ανακαίνιση, άφησε ικανοποιημένους τους ιδιοκτήτες του ακινήτου και ακόμη περισσότερο την εταιρεία μας.

ΕΡΓΟ : ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

 

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Πριν την ανακαίνιση

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου