Ανακαίνιση διαμερίσματος Σεπόλια

Ανακαίνιση διαμερίσματος Σεπόλια

Η επισκευή του σπιτιού των 70 τ.μ. στην περιοχή Σεπόλια, ζητήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με γνώμονα τα έργα ολικής ανακαίνισης.

Η αρωγή μας στο σημαντικό αυτό εγχείρημα της κοινής προσπάθειας ήταν μεγάλη γιατί έπρεπε να συνδυάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές.

Ξεκινήσαμε με τις αποξηλώσεις και χωρίς καμία αλλαγή στην διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού προχωρήσαμε με ηλεκτρολογικές-υδραυλικές εγκαταστάσεις και την ανακαίνιση του μπάνιου.

Τρίψαμε-γυαλίσαμε τους χώρους με τα ξύλινα δάπεδα και τοποθετήσαμε νέα γρανιτοπλακίδια  στον χώρο του ενός υπνοδωματίου.

Συνεχίσαμε με την κατασκευή κουζίνας, εσωτερικών κουφωμάτων και ανοιγόμενων ντουλαπών.

Έγιναν εσωτερικές-εξωτερικές μονώσεις λόγω την ανερχόμενης υγρασίας του ισογείου  και σημαντική προσπάθεια στον ελαιοχρωματισμό της κατοικίας .

Ολοκληρώσαμε με την τοποθέτηση της θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Το πριν και μετά της εικόνας του σπιτιού, έδωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση στα συμβαλλόμενα μέρη της κοινής προσπάθειας και δημιούργησε την απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας, μετά την ανακαίνιση.

ΕΡΓΟ : ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Η Alfa Constructions σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ανθρώπινοι Ανθρωποι» και την “British-American Tobacco”, συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια ανακαίνισης εγκαταλελειμμένων και παλαιών σπιτιών-κατοικιών και παράδοσης τους για χρήση από άστεγους συνανθρώπους μας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Πριν την ανακαίνιση

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου