Ανακαίνιση μεζονέτας Γλυφάδα

Ανακαίνιση μεζονέτας Γλυφάδα

Η  νέα ανακαίνιση της εταιρίας μας του σπιτιού των 120 τμ. στην περιοχή της Γλυφάδας, ήταν αποτέλεσμα παλαιότερης συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες της.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στην διαμόρφωση  των εσωτερικών χώρων, ξεκινήσαμε με τις αποξηλώσεις.

Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και ολική ανακαίνιση των μπάνιων.

Για την θερμική άνεση της κατοικίας εγκαταστάθηκε λέβητας πετρελαίου υψηλής συμπύκνωσης, κολεκτέρ ύδρευσης-θέρμανσης και νέα θερμαντικά σώματα.

Τοποθετήθηκαν νέα γρανιτοπλακίδια σε όλους τους χώρους της οικίας, δημιουργήσαμε με γυψοσανίδες το παιδικό υπνοδωμάτιο και κατασκευάσαμε ένα χειροποίητο τζάκι στον χώρο του σαλονιού.

Προχωρήσαμε με την κατασκευή επίπλων κουζίνας, εσωτερικών κουφωμάτων και την  δημιουργία ανοιγόμενων  ντουλαπών στους χώρους των υπνοδωματίων και όχι μόνο.

Τοποθετήθηκαν ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου και έγινε εγκατάσταση συναγερμού.

Προχωρώντας με τις επισκευές εξωτερικά, κατασκευάσαμε  χώρο λεβητοστασίου στη ταράτσα, επιστρώσαμε τα μπαλκόνια με πλακίδια και εγκαταστήσαμε συστήματα σκίασης (τέντες).

Τέλος έγινε εφαρμογή των χρωμάτων στους  εσωτερικούς-εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας και  με την μόνωση της ταράτσας ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση.

ΕΡΓΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου