Ανακαίνιση σπιτιού Ελληνικό

Ανακαίνιση σπιτιού Ελληνικό

Η ανακαίνιση στην περιοχή του Ελληνικού, διαμερίσματος των 95 τμ. εξελίχθηκε σε ολική μετά την αδήριτη ανάγκη της οικογένειας για μεταστέγαση από την επαρχία.

Αφού αποτυπώσαμε  τις ιδέες μας σε φωτορεαλιστικό σχέδιο  για την διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού, μεταφέροντας  την παλαιά κουζίνα στον χώρο του σαλονιού, δημιουργήσαμε ένα τρίτο υπνοδωμάτιο.

Ξεκινήσαμε με τις αποξηλώσεις, τις καθαιρέσεις  εξωτερικών τμημάτων και τα χτισίματα.

Πραγματοποιήθηκε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση   (πίνακας – νέα καλωδίωση – πριζοδιακόπτες ), ανακαίνιση μπάνιου και του wc.

Τοποθετήσαμε γυψοσανίδες και νέα γρανιτοπλακίδια σε όλους τους χώρους.

Η ανακαίνιση της κατοικίας συνεχίστηκε με την κατασκευή νέας κουζίνας, εσωτερικών κουφωμάτων c.p.l  και ανοιγόμενων ντουλαπών.

Έγινε αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του ακινήτου εγκαθιστώντας επίτοιχο λέβητα αερίου με ζεστό νερό χρήσης και θερμαντικά σώματα τύπου πάνελ.

Τοποθετήσαμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου χρώματος γκρι σκούρου της EUROPA,  θωρακισμένη πόρτας ασφαλείας και συνεχίσαμε με τις επισκευές της οικίας εξωτερικά.

Αποκαταστήσαμε τις φθορές των κάγκελων.

Τοποθετήσαμε νέα γρανιτοπλακίδια στους χώρους των μπαλκονιών συστήματα σκίασης (τέντες)και διαχωριστικά εξωτερικού χώρου.

Ολοκληρώσαμε το έργο με τους ελαιοχρωματισμούς της κατοικίας  και των κάγκελων.

Η εικόνα του σπιτιού μετά την ανακαίνιση σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας μας, έδωσε ιδιαίτερη ευχαρίστηση στους πελάτες μας και ταυτόχρονη ικανοποίηση σε εμάς.

ΕΡΓΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Πριν την ανακαίνιση

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου