Ανακαίνιση σπιτιού Κηφισιά

Ανακαίνιση σπιτιού Κηφισιά

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν την άμεση ανακαίνιση κατοικίας τους των 80 τμ.  στην περιοχή της Κηφισιάς , μετά την αγορά του ακινήτου.

Λόγω της αναχρονιστικής διαμόρφωσης του διαμερίσματος, μας ζήτησαν τις προτάσεις –ιδέες μας για την διαρρύθμιση των χώρων για μια μοντέρνα κατοικία που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.

Εφόσον ολοκληρώθηκαν οι αποξηλώσεις και οι καθαιρέσεις των τοίχων για τη νέα διαμόρφωση, πραγματοποιήθηκαν οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις με τοποθέτηση συλλεκτών ύδρευσης – θέρμανσης.

Τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες οροφής σε όλους τους χώρους οι οποίες φιλοξένησαν τα σποτ, τους ανιχνευτές καπνού και τα ηχεία μουσικής.

Στα δάπεδα του διαμερίσματος τοποθετήθηκαν γρανιτοπλακίδια 81 Χ 81 γκρι χρώματος που παραπέμπουν σε πατητή τσιμεντοκονία. Στο χώρο του λουτρού, κατασκευάσθηκαν δύο παράλληλοι κτιστοί πάγκοι. Ακολουθώντας τους ίδιους χρωματισμούς, το μπάνιου επενδύθηκε με γρανιτοπλακίδια antislip με διάσταση 60 Χ 120 και για τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκε το μαύρο χρώμα.

Ο τοίχος της εισόδου που αποτελεί μέρος του καθιστικού, επενδύθηκε με φυσική πέτρα που αποτελείται από συνδυασμό ψυχρών χρωμάτων γκρι – λευκού – μαύρου.

Τα έπιπλα κουζίνας κατασκευάσθηκαν σε λευκό χρώμα δημιουργώντας αντίθεση με τον μαύρο πάγκο εργασίας και τον γρανιτένιο νεροχύτη.

Στα υπνοδωμάτια τοποθετήθηκαν ανοιγόμενες ντουλάπες γκρι χρώματος, με μαύρες μπάρες και led φωτισμό εσωτερικά.

Τοποθετήθηκαν μονόχρωμες εσωτερικές πόρτες, νέα λευκά κουφώματα αλουμινίου της  εταιρείας Europa και πόρτα ασφαλείας με inox μπάρα.

Τέλος πραγματοποιήθηκε ο ελαιοχρωματισμός του διαμερίσματος, η τοποθέτηση συναγερμού – καμερών και το έργο ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση φωτισμού δίνοντας έμφαση στον κάθε χώρο.

 

ΕΡΓΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Πριν την ανακαίνιση

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου