Ανακαίνιση σπιτιού Λυκόβρυση

Ανακαίνιση σπιτιού Λυκόβρυση

Με στόχο την ολική ανακαίνιση στη Λυκόβρυση, οι ιδιοκτήτες του ακινήτου 100 τμ κάλεσαν την εταιρία μας για μια συνάντηση στον χώρο τους.

Αφού ακούσαμε προσεκτικά τις προτάσεις τους, τις συνδυάσαμε με τις  δικές μας ιδέες.

Αρχή γενομένης η καθαίρεση των τοίχων για την  νέα διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, ξεκινήσαμε το νέο έργο.

Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση (πίνακας – νέα καλωδίωση – μπριζοδιακόπτες ) που διανθίστηκε με την προεγκατάσταση  συναγερμού  και την παροχή κρυφών φωτισμών με dimmer.

Στην υδραυλική εγκατάσταση συμπεριλάβαμε εκτός όλων των άλλων και την εγκατάσταση φυσικού αερίου με πολυστρωματικούς σωλήνες και συλλέκτες ύδρευσης – θέρμανσης.

Τοποθετήσαμε γυψοσανίδες οροφής με κρυφούς φωτισμούς και spots, δημιουργώντας δύο ξεχωριστά σχέδια στον ενιαίο χώρο της κουζίνας – σαλονιού.

Συνεχίζοντας τις επισκευές,τοποθετήθηκαν νέα γρανιτοπλακίδια 60χ60 ισπανικής προέλευσης σε όλους τους χώρους της οικίας.

Κατασκευάσαμε νέα έπιπλα κουζίνας τύπου gola,  νέες εσωτερικές πόρτες λάκα, πόρτα ασφαλείας  και συρόμενες – ανοιγόμενες ντουλάπες στους χώρους των υπνοδωματίων.

Τοποθετήσαμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της EUROPA που σε συνδυασμό με τον επίτοιχο λέβητα αερίου της kiturami με ζεστό νερό χρήσης και τα νέα θερμαντικά πάνελ, αυξήσαμε την θερμιδική τάξη του διαμερίσματος.

Τοποθετήσαμε air – conditions και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τους ελαιοχρωματισμούς της κατοικίας.

Η νέα εικόνα του  σπιτιού ανταποκρίθηκε πλήρως στις επιθυμίες των ιδιοκτητών και έδωσε στο γραφείο μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.

ΕΡΓΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Πριν την ανακαίνιση

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου