Ανακαίνιση σπιτιού Παπάγου

Ανακαίνιση σπιτιού Παπάγου

Η ανακαίνιση στην περιοχή του Παπάγου, σπιτιού 60 τμ και κατασκευής 1972 ήταν το νέο ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό αποτύπωμα της εταιρείας μας.

Η μελέτη και τα σχέδια έγιναν με γνώμονα τις εργονομικές ανάγκες του πελάτη και σε συνδυασμό με τις δικές μας αισθητικές προτάσεις θα αποτελούσαν την ιδανικότερη λύση για την δημιουργία μίας σύγχρονης και μοντέρνας κατοικίας.

Η καινούργια εσωτερική διαρρύθμιση του διαμερίσματος απαιτούσε την ενοποίηση των δύο χώρων του καθιστικού καθαιρώντας τον ενδιάμεσο τοίχο, και τη μεταφορά της κουζίνας. Οι αποξηλώσεις της παλιάς κουζίνας, του μπάνιου, των δαπέδων (μωσαϊκά) κλπ. έλαβαν χώρα.

Περάσαμε σε καινούργια ολική ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση με τοποθέτηση συλλεκτών ύδρευσης- θέρμανσης.

Με την βοήθεια των γυψοσανίδων  δημιουργήσαμε σχέδια οροφής που φιλοξενούσαν σποτ, κρυφό φωτισμό, ανιχνευτές καπνού και ηχεία στο χώρο του σαλονιού και των υπνοδωματίων.

Σε όλους του χώρους του νέου σπιτιού  επιλέχθηκαν γρανιτοπλακίδια 81Χ 81 σε απόχρωση του μπεζ χρώματος με διακριτικές γκρι λεπτομέρειες.

Συνεχίσαμε με το λουτρό συνδυάζοντας  πλακάκι τύπου πέτρας με γρανιτοπλακίδια μεγάλης διάστασης σε γήινες αποχρώσεις όπου χρησιμοποιήθηκαν και για την επένδυση του χτιστού πάγκου.

Τοποθετήθηκε  επικαθήμενος χειροποίητος  νιπτήρας, κρεμαστή  λεκάνη, εντοιχισμένο καζανάκι και στήλη υδρομασάζ.

Ο συνδυασμός της πέτρας με τα μεταλλικά στοιχεία που πλαισιώνουν το λουτρό ενώνει εξαιρετικά το μοντέρνο με το κλασσικό.

Στο νέο καθιστικό η επιλογή της τεχνητής πέτρας δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Κατ’ επέκταση του καθιστικού τα μονόχρωμα  έπιπλα κουζίνας σε αντίθεση με τον κατάλευκο πάγκο και τον γρανιτένιο νιπτήρα αποδίδουν τη συνολική αρμονία .

Στα υπνοδωμάτια τοποθετήθηκαν ανοιγόμενες ντουλάπες με  led φωτισμό εσωτερικά και πόμολα inox μεγάλης διάστασης.

Τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου της εταιρίας EUROPA με σήτες πλισέ.

ΕΡΓΟ : ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για τις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Δείτε περισσότερα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιών

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Πριν την ανακαίνιση

Κοινοποίηση

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου