Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα Αλουμινίου

Η Alfa Constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει τις πιο αναγνωρισμένες και αξιόπιστες σειρές θερμομονωτικών κουφωμάτων αλουμινίου στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, της εταιρείας Europa.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλουμινίου, εφόσον όλες οι σειρές ανά κατηγορία διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους, την λειτουργικότητά τους, το σχεδιασμό τους και την αισθητική τους.

Όλα τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας μας προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Διατίθενται σε απλές σειρές αλλά και σε θερμομονωτικές εκδόσεις. Χαρακτηρίζονται από τις απεριόριστες εφαρμογές και τυπολογίες, τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση,το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ, το ότι δέχονται τζάμια (μονά, διπλά, τριπλά), παντζούρια και ρολά

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου είναι η ιδανικότερη λύση για οικίες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Τα βασικά τους γνωρίσματα είναι ότι: χρειάζονται λιγότερο χώρο για να λειτουργήσουν, επιδέχονται μονό ή διπλό τζάμι, σήτα, παντζούρι, εξωτερικό ρολό, αντικωνωπικό σύστημα. Διατίθενται σε χωνευτά, δίφυλλα και επάλληλα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ : ΑΙΘΡΙΑ, ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ Κ.Α.

Τα υαλοπετάσματα χρησιμοποιούνται συνήθως σε κτίρια αλλά και σε κατοικίες καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες (π.χ. χώροι living room με θέα, μεσαίου τύπου ανοίγματα κ.ά.) και χωρίζονται στα κλασσικά, στα κυψελωτά και στα νέας τεχνολογίας (eco). Είναι ανθεκτικά στο χρόνο και απαιτούν σχετικά μικρή συντήρηση. Διατίθενται με ελάχιστη ή με μηδενική εξωτερική εμφάνιση αλουμινίου. Κατασκευάζονται από ελαφρά υλικά, οπότε δεν επιβαρύνουν στατικά την οικοδομή. Δημιουργούν συνεχείς ομοιόμορφες επιφάνειες υαλοπινάκων και δένουν όμορφα με το περιβάλλον εξαιτίας της αντανάκλασης αυτού, στην γυάλινη εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου. Εχουν εξαιρετική συμπεριφορά όσον αφορά την μηχανική, την θερμομηχανική και την ηχητική. Τέλος κατασκευάζονται εύκολα και σε σύντομο χρόνο.

Οι αυτοματισμοί περιλαμβάνουν προηγμένους μηχανισμούς για συρόμενες, ανοιγόμενες, περιστρεφόμενες, πτυσσόμενες και τοξωτές πόρτες καθώς επίσης και μηχανισμούς επαναφοράς αυτών. 

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον
Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανακαινίστε την κατοικία σας με μικρή οικονομική συμμετοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξόφληση Ανακαίνισης με Δόσεις
H Alfa Constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση των εργασιών σε 6-12 μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου