Ποιοί Είμαστε

H Alfa Constructions απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς και αρχιτέκτονες με πολύχρονη εμπειρία στην μελέτη, επίβλεψη, ανακαινιση και κατασκευη δημοσιων και ιδιωτικων εργων.

Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες στις οποίες εξειδικευόμαστε, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες γύρω από το ακίνητό σας:

Αδειες δομησης, Αδειες μεταλλικων/συμβατικών κτηριων, Αδειες μικρης κλιμακας, Αδειες λειτουργιας καταστηματων και επιχειρησεων

Νομιμοποιησεις αυθαιρετων, Αλλαγη χωρου κυριας χρησης, Βεβαιωση χωρου κυριας χρησης, Βεβαιωση μη αυθαιρεσιας

Μελετες, Επιβλεψεις, Τεχνικο φακελο, Τεχνικες περιγραφες, Προγραμμα ποιοτητας, Πιστοποιησεις : ηλεκτρολογικων, πυρασφαλειας, ενεργειακό πιστοποιητικο κ.λ.π.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το τεχνικό μας γραφείο αποδεικνύει καθημερινά την ικανότητά του στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων , στο συντονισμό, στην εκτέλεση και επίβλεψη του έργου μέχρι την αποπεράτωση του. Το τμήμα μηχανικών και το εξειδικευμένο εργατοτεχνικό μας προσωπικό με γνώση και εμπειρία σε κάθε φάση του έργου, αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας κατασκευής.

ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το γραφείο μας γνωρίζει πώς να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη προσιτή τιμή. Εξοικονομεί σε όφελος του ιδιοκτήτη δαπάνη χρόνου και χρήματος γιατί γνωρίζει και αποδεικνύει ότι η ποιότητα δεν είναι πάντα ακριβή. Εκμηδενίζει την αδέξια τεχνική που είναι συχνά δαπανηρή στον ανειδίκευτο.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Σε κάθε έργο παρέχεται εγγύηση εργασιών. Αυτό που θα αποκομίσετε από την συνεργασία μας, είναι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα από αυτό που συνήθως λέγεται « ανακαίνιση » ή « κατασκευή ». Οι πελάτες μας και η επίσκεψη σε εκτελεσμένα έργα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

Η Alfa Constructions χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά για κάθε στάδιο κατασκευής έχοντας πολύχρονες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες υλικών.

ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ

Η εταιρεία μας εκπονεί πλήρη προϋπολογισμό με επαγγελματική ακρίβεια εκ των προτέρων. Ο ιδιοκτήτης, έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει εξ αρχής το κόστος των εργασιών και την ποιότητα υλικών καθώς και τον χρόνο αποπεράτωσης του. Με δεδομένο τον προϋπολογισμό καλύπτεται πλήρως η ανασφάλεια πρόσθετων χρεώσεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Αδιαπραγμάτευτος στόχος της Alfa Constructions είναι να δημιουργείται ένας ποιοτικός, λειτουργικός και φιλόξενος χώρος που θα εκφράζει, θα εμπνέει και θα προσφέρει μια δυνατή εμπειρία στον εκάστοτε ιδιοκτήτη και επισκέπτη.

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

    Scroll Up