Ανακαίνιση Σπιτιού & Ανακαινίσεις Κατοικιών

Ανακαίνιση Σπιτιού

Η Alfa Constructions αναλαμβάνει την ανακαίνιση  σπιτιού, υλοποιώντας με υπευθυνότητα ολοκληρωμένα έργα με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις.

Έχουμε προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας σε προσιτές τιμές. Έχουμε αναπτύξει το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε έχοντας δημιουργήσει εξειδικευμένα συνεργεία από άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό.

Δεδομένου ότι η αγορά νέας κατοικίας αποτελεί δαπανηρή και δύσκολη υπόθεση στην εποχή μας, η ανακατασκευή και η διαμόρφωση ενός παλαιού σπιτιού, θεωρείται η ιδανική λύση.

Η κατασκευαστική εταιρεία Alfa Constructions έχει πολυετή εμπειρία και έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία πολλά έργα στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στάδια εργασιών ανακαίνισης

1. Μελέτη –  Σχεδιασμός 
Κατόπιν συνεννοήσης με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, επανασχεδιάζεται ο χώρος ώστε να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες του, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και υλικά.

Οι αποξηλώσεις είναι ένα άρρηκτο κομμάτι εφόσον προηγούνται όλων, με σκοπό την απογύμνωση των χώρων. Εκτός από τις αποξηλώσεις των εξωτερικών στοιχείων(έπιπλα κουζίνας, ντουλαπών, πορτών, ειδών υγιεινής, πλακιδίων κ.λ.π.) υπάρχουν και οι αποξηλώσεις των εσωτερικών στοιχείων όπως των ηλεκτρολογικών καλωδίων και σωλήνων,, υδραυλικών σωληνώσεων κ.λ.π. που σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται η διάνοιξη τμημάτων τοίχων ή δαπέδων που πραγματοποιούνται σαφώς από έμπειρο συνεργείο της εταιρείας μα ώστε να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες.

Σημαντικός αριθμός των ενδιαφερομένων, επιθυμεί την αλλαγή διαρρύθμισης της κατοικίας του που συνήθως πηγάζει απ’ την διαμόρφωση ενιαίου χώρου κουζίνας-καθιστικού, μεγέθυνση ή σμίκρυνση κάποιου δωματίου κ.λ.π.
Επί το πλείστον, οι καθαιρέσεις των δρομικών τοίχων συμβάλλουν στην ριζική αναδιαμόρφωση του σπιτιού ώστε να είναι ευρύχωρο, λειτουργικό και καλαίσθητο πάντα βάση των προσωπικών επιλογών του καθενός.
Σημαντικός παράγοντας των καθαιρέσεων είναι να μην επηρεάζουν την στατικότητα του κτηρίου.

Κτισίματα εσωτερικά και εξωτερικά απαιτούνται να γίνουν για την μετατροπή διαρρύθμισης του χώρου ή αποκατάσταση και επισκευή παλαιάς τοιχοποιίας που ενδεχομένως έχει υποστεί ζημιά.

Τοποθετούνται σωλήνες εγκατάστασης θέρμανσης, πίνακας υδροληψίας, παροχές για ηλιακό θερμοσίφωνα. Επιπροσθέτως πραγματοποιείται η εγκατάσταση των νέων υδραυλικών κουζίνας και των νέων υδραυλικών σωλήνων λουτρού – wc.

Πραγματοποιείται η εγκατάσταση νέου πίνακα διανομής, η εγκατάσταση παροχών φωτισμού και πριζών διαφόρων λειτουργιών(τηλεφώνου, a/c, κ.λ.π.) αναλογικά στο κάθε δωμάτιο με βάση τις εκάστοτε ανάγκες.

Εν συνεχεία, επισκευάζονται τοπικά τα μερεμέτια μικρής έκτασης και σαθρών σημείων και σοβατίζονται οι τοίχοι που έχουν πολλά επισκευαστικά σημεία ή όταν ο σοβάς έχει αφαιρεθεί πλήρως.
Να σημειώσουμε ότι σημαντικοί παράγοντες για το σωστό σοβάτισμα είναι εκτός της κλασσικής μεθόδου που χρησιμοποιείται (πεταχτό – βασική στρώση-τελική στρώση) να ενισχύεται με υλικά που δημιουργούν αύξηση της πρόσφυσης και της αποφυγής δημιουργίας τριχοειδών ρωγμών.

Έκχυση τσιμεντοκονίας πραγματοποιούμε κατά περίπτωση. Χρησιμοποιείται για την επικάλυψη υδραυλικών σωλήνων νέου λουτρού, σωλήνων θέρμανσης ή λόγω ανώμαλης επιφάνειας δαπέδου που θα υποδεχθεί πλακίδια κ.λ.π.
Επιλογή υλικών όπου με την χρήση του επιτυγχάνουμε μείωση βάρους, σύντομο στέγνωμα κ.λ.π.

Εφόσον έχει διαμορφωθεί η βασική δομή της οικίας, ακολουθεί η τοποθέτηση των υλικών δαπέδου είτε πρόκειται για πλακίδια, είτε για γρανίτη, είτε για laminate κ.λ.π.

Ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, τοποθετούνται γυψοσανίδες για την δημιουργία χωρισμάτων, για διακοσμητικές εφαρμογές, γυψοσανίδες οροφής για μείωση ύψους κ.λ.π.

ανακαίνιση-γυψοσανιδες

Σχεδιάζουμε μαζί σας το χώρο της κουζίνας σας, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες απαιτήσεις και επιθυμίες. Από μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής, σχεδίων και χρωμάτων επιλέγετε το ιδανικότερο σχέδιο για την ανακατασκευή της δικής σας κουζίνας καθώς και τα έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Τοποθετούνται τα πλακίδια λουτρού, η ντουσιέρα ή η μπανιέρα, τα είδη υγιεινής, οι μπαταρίες και ότι επιλεχθεί κατά περίπτωση. Δείτε Περισσότερα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΒΟΥΛΑ 23 - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

12.2 Ντουλάπες Συρόμενες – Ανοιγόμενες

Σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη σχεδιάζουμε τις ντουλάπες της κατοικίας συρόμενες, ανοιγόμενες ή ακόμη σε μορφή βεστιαρίου οι οποίες κατασκευάζονται και τοποθετούνται. Δείτε Περισσότερα για τις Ξύλινες Κατασκευές

ανακαίνιση-ντουλαπες

12.3 Εσωτερικά Κουφώματα

Εφόσον μετρηθούν και κατασκευασθούν, τοποθετούνται οι εσωτερικές πόρτες του οικήματος (ανοιγόμενες, συρόμενες, σπαστές). 

ανακαίνιση-εσωτερικα-κουφωματα

Κατασκευάζονται και τοποθετούνται τα εξωτερικά κουφώματα της οικίας κατόπιν δικής σας επιλογής εταιρείας κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, ξύλινα κουφώματα. Δείτε Περισσότερα για τα Κουφώματα Αλουμινίου

ανακαίνιση-εξωτερικα-κουφωματα

Κατασκευάζεται και τοποθετείται η πόρτα ασφαλείας διπλής θωράκισης.

πορτα-ασφαλειας

Σε κάθε περίπτωση αφού πραγματοποιηθεί τρίψιμο, στοκάρισμα και αστάρωμα των τοίχων εφαρμόζεται η επίστρωση χρώματος. Δείτε Περισσότερα για τους Ελαιοχρωματισμούς

ανακαίνιση-ελαιοχρωματισμος

Πακετα

Έπειτα από 30 χρόνια λειτουργίας στο χώρο μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κανένα από τα έργα μας δεν είναι το ίδιο. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Αντί λοιπόν να ψάχνετε, ελάτε στην Alfa Constructions να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο για την δική σας κατοικία, μονοκατοικία ή επαγγελματικό χώρο.

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον
Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανακαινίστε την κατοικία σας με μικρή οικονομική συμμετοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξόφληση Ανακαίνισης με Δόσεις
H Alfa Constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση των εργασιών σε 6-12 μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου