Ανακαίνιση Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Είτε ενδιαφέρεστε για την ανακαινιση  είτε για την κατασκευή νέας κουζινας , το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας σχεδιάζει μαζί σας το χώρο, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες απαιτήσεις και επιθυμίες. Από μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής, σχεδίων και χρωμάτων επιλέγετε το ιδανικότερο σχέδιο και τα έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Δημιουργούμε την φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την τελική μορφή του.

Βήματα εργασιών

Η αυτοψία είναι η πρώτη μας επαφή με τον χώρο σας για να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την μελέτη και τον σχεδιασμό της νέας κουζίνας.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα προσέλθουν, για να πραγματοποιήσουν λεπτομερή έλεγχο και ακριβείς μετρήσεις καθώς επίσης να καταγράψουν τις ανάγκες σας και να αποσαφηνίσουν οποιεσδήποτε απορίες.

Ακολουθεί η μελέτη βάσει των αναγκών και της διάταξης που υποδείχθηκε και συμφωνήθηκε κατά τη διαδικασία της αυτοψίας.
Είναι καθοριστικό κατά τον σχεδιασμό να γνωρίζουμε, εκτός από τις ακριβείς μετρήσεις και στοιχεία όπως: την απαίτηση σε αποθηκευτικούς χώρους, τι συσκευές θα περιλαμβάνει η κουζίνα, κ.λ.π.

Οι εργασίες  ξεκινούν με την αποξήλωση της παλαιάς κουζίνας.
Αποξηλώνονται τα παλιά έπιπλα , τα πλακίδια που συνήθως βρίσκονται στον τοίχο ανάμεσα στα ντουλάπια  ή και στους υπόλοιπους τοίχους , ο σοβάς, οι υδραυλικοί διακόπτες και οι παλαιοί πριζοδιακόπτες.

αποξηλωση-παλιας-κουζινας-ανακαίνιση

Όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές παροχές συνήθως δεν είναι αρκετές. Ο λόγος είναι η διαρκής ανάγκη για τη χρήση επιπλέον ηλεκτρικών συσκευών, όπως για παράδειγμα το πλυντήριο πιάτων ή ο φούρνος μικροκυμάτων, αλλά και μικρότερες συσκευές καθημερινής χρήσης. 

αποξηλωσεις-κουζινας-ανακαίνιση

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αφορούν κατά βάση την αλλαγή των διακοπτών κρύου-ζεστού νερού στην παροχή του νεροχύτη. Ωστόσο, σε περιπτώσεις παλαιότητας των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης ή σε περιπτώσεις διαρροών απαιτείται η αλλαγή των σωληνώσεων. Μια άλλη εργασία που συχνά προκύπτει στα υδραυλικά είναι η εγκατάσταση παροχής νερού για το πλυντήριο πιάτων που δεν υπήρχε. Τέλος, είναι πιθανό, λόγω ανάγκης για διαφορετική διαρρύθμιση, να χρειαστεί η τοποθέτηση του νεροχύτη σε διαφορετικό σημείο από το οποίο βρισκόταν, και σε αυτή την περίπτωση πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες για την μεταφορά των παροχών νερού και της αποχέτευσης.

υδραυλικα-κουζινας-ανακαίνιση

Όταν ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες που εμπλέκονται με διανοίξεις στους τοίχους, εν συνεχεία γίνονται τα επιχρίσματα και ο ελαιοχρωματισμός. 

Ταυτόχρονα με τις εργασίες αποξηλώσεων-ηλεκτρολογικών-υδραυλικών-επιχρισμάτων-ελαιοχρωματισμών, κατασκευάζονται τα έπιπλα, βάσει της μελέτης που έχει προηγηθεί και έπειτα από την οριστικοποίηση του σχεδίου της κουζίνας. Η εταιρεία μας δρομολογεί όλες τις εργασίες με απόλυτο συντονισμό ανάμεσα στις εμπλεκόμενες ειδικότητες αναγνωρίζοντας την καθοριστική ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου κατά τη διάρκεια τους. Έτσι, μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων εργασιών, τα επιπλα κουζινας έχουν κατασκευαστεί και μεταφέρονται στον χώρο σας για τοποθέτηση.

Τα έπιπλα κουζίνας κατασκευάζονται από υλικό της επιλογής σας και είναι αυτά που τελικά προσδίδουν το αισθητικό αποτέλεσμα που θα δίνουν στον χώρο. Η εταιρεία μας διαθέτοντας εμπειρία ετών,θα σας προτείνει τον κατάλληλο συνδυασμό υλικών και χρωμάτων, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών και τιμών.
Η τοποθέτηση γίνεται από έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Ακολουθεί η τοποθέτηση πάγκου ανθυγρού 40mm για να καθοριστεί ο ακριβής χώρος στον τοίχο ανάμεσα στα κρεμαστά και τα ντουλάπια βάσεως της κουζίνας, στον οποίο θα τοποθετηθούν τα πλακίδια. Σε μια πιο εξειδικευμένη μορφολογικά και στυλιστικά πρόταση μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο μεταξύ των ντουλαπιών το ίδιο υλικό με τον πάγκο της κουζίνας το οποίο μπορεί να είναι ακόμα και άθραυστο γυαλί για ένα μοναδικής αισθητικής αποτέλεσμα. Μετά την τοποθέτηση του πάγκου γίνεται η τοποθέτηση νεροχύτη της επιλογής σας και μπαταρίας του νεροχύτη, καθώς και η σύνδεση τους με την παροχή νερού και την αποχέτευση. Επιπλέον, τοποθετείται απορροφητήρας και τελικά οι νέοι πριζοδιακόπτες.

Τέλος, τοποθετούνται τα πόμολα , τα φωτιστικά- κρυφοί φωτισμοί και αξεσουάρ όπως πιατοθήκη, θήκη για μαχαιροπήρουνα, πάτος αλουμινίου στο ντουλάπι που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη και κάδος απορριμάτων.

anakainish-koyzinas-ανακαίνιση
anakainish-koyzinas-ανακαίνιση
anakainish-koyzinas-ανακαίνιση

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον
Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανακαινίστε την κατοικία σας με μικρή οικονομική συμμετοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξόφληση Ανακαίνισης με Δόσεις
H Alfa Constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση των εργασιών σε 6-12 μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου