Εξωτερική Θερμομόνωση – Θερμοπρόσοψη

Εξωτερική θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη

Η εξωτερική θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων εφόσον ο άνθρωπος τις περισσότερες ώρες διαβίωσής του βρίσκεται μέσα σε κτίρια είτε πρόκειται για την κατοικία του, είτε για τον χώρο εργασίας του είτε για τον χώρο ψυχαγωγίας του.

Η εξωτερική θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη εξασφαλίζει την συγκράτηση της θερμότητας κατά την χειμερινή περίοδο και την μείωση εισόδου θερμότητας κατά την θερινή περίοδο. Επίσης εξασφαλίζεται η οικονομία στην εξασφάλιση ενέργειας με συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.

Γενικότερα, η μονωση συμβάλλει στην αποφυγή διαπέρασης του νερού (υγρομόνωση), στην αποφυγή μετάδοσης του ήχου (ηχομόνωση) και στην εξασφάλιση συγκράτησης κατάλληλης θερμότητας (θερμομονωση).

THERMON2-450x450

Η Alfa Constructions χρησιμοποιεί τα πιο αξιόπιστα συστηματα θερμομονωσης.
Με βάση τις ειδικές απαιτήσεις του κτιρίου (επιπλέον μονωση θορυβου, υγρασιας, πυρκαγιας, ακτινοβολιας κ.λ.π.) επιλέγονται και χρησιμοποιούνται θερμομονωτικά υλικά που να εξασφαλίζουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον
Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανακαινίστε την κατοικία σας με μικρή οικονομική συμμετοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξόφληση Ανακαίνισης με Δόσεις
H Alfa Constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση των εργασιών σε 6-12 μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου