Μόνωση Ταράτσας-Μπαλκονιού

Μονώσεις ταρατσών και μπαλκονιών

Στην σύγχρονη κοινωνία στην οποία ζούμε τα πράγματα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, όλοι οι τομείς αναπτύσσονται και ένας εξ αυτών είναι και ο τομέας της μόνωσης.  Οι άνθρωποι στο παρελθόν, δεν είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν σύγχρονα υλικά με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση των σπιτιών τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα προστατέψουν από τις καιρικές συνθήκες. Αντίθετα, σήμερα με την ύπαρξη των σύγχρονων μέσων έχουν την δυνατότητα αυτή.

Για την  αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης μιας κατοικίας, χρειάζεται η μονωση της  ταρατσας στην οποία καλό θα ήταν η ύπαρξη τσιμεντοκονίας ρύσεων ώστε να δημιουργηθεί μια σωστή βάση για την στεγανοποιητική εργασία. Η τσιμεντοκονία ρύσεων είναι εκείνη που  διευκολύνει την όδευση των υδάτων προς τις υδρορροές της ταράτσας. Εν εναντία περιπτώσει η μη ύπαρξη της προϋποθέτει την χρήση καλού ελαστομερούς  υλικού για την αποφυγή της διείσδυσης των υδάτων στο εσωτερικό της πλάκας της ταράτσας, με αποτέλεσμα την οξείδωση του σιδηροπλισμού.

Υπάρχουν 2 είδη μονώσεων ταράτσας η υγρομόνωση – στεγανοποίηση και η θερμομόνωση.

Είδη μονώσεων

Η υγρομονωση – στεγανοποιηση ταρατσας είναι απαραίτητη όταν υπάρχει το πρόβλημα της υγρασίας από εισροές των υδάτων στο εσωτερικό του σπιτιού. Ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος υπάρχουν τα αντίστοιχα υλικά που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του.  Ένας τρόπος αντιμετώπισης που προτείνει η εταιρία μας είναι  τα επαλειφόμενα  υλικά στεγανοποίησης  πολυουρεθανικής βάσης ή κατηγορίας υβριδικών 50%-50%.

Η θερμομόνωση ταράτσας χρησιμοποιείται όταν θέλουμε οι καιρικές συνθήκες να μην επηρεάζουν την θερμοκρασία του σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα για να υπάρχει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα θα πρέπει να τοποθετηθεί θερμομόνωση ταράτσας για να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία αναλόγως την εποχή. Έτσι κι εδώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αντίστοιχα προϊόντα για να το πετύχουμε.

Τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι εξίσου σημαντική είναι η μονωση των μπαλκονιων και η  μόνωση τοίχων με υλικά διάφανης στεγανοποίησης ή υλικά εμποτισμού στις καλύτερες τιμες της αγοράς.

Στην Alfa Constructions χρησιμοποιούμε για όλες τις εργασίες μας υλικά υψηλής ποιότητας, εφόσον έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. 

alfa-constructions-monoseis-taratson-kai-diamerismaton-329x400

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον
Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανακαινίστε την κατοικία σας με μικρή οικονομική συμμετοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξόφληση Ανακαίνισης με Δόσεις
H Alfa Constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση των εργασιών σε 6-12 μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

    Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alfa Constructions
    Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή επικοινωνήστε στο
    6978 081139.

    Συμφωνώ με τους: Όρους χρήσης & Πολιτική Απορρήτου